Online Master of Science v oblasti bezpečnosti potravin
University of Arkansas Online
Klíčová informace
Umístění kampusu
Online USA
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Vyžádejte si informace
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Úvod
Program bezpečnosti potravin je určen pro pracující profesionály. Jeho interdisciplinární povaha umožňuje studentům učit se na dokonalé fakultě napříč zemědělskými, potravinářskými a biologickými vědami. Tento program rozšiřuje vědecké znalosti v oblasti bezpečnosti potravin, zajišťování kvality a hodnocení rizik. Absolventi programu byli povýšeni na různé úrovně manažerských a výkonných pozic u světových společností.
Tento program je založen na standardech USA, včetně zásad analýzy rizik a kritických kontrolních bodů (HACCP) a zákonů a předpisů o bezpečnosti potravin. Zdůrazňuje preventivní procesy, dovednosti v oblasti řešení problémů a vědecké základy, které určují průmyslové standardy, jako je mikrobiologie potravin, toxikologie a epidemiologie.