Online kurz sekvenování a hudební produkce - hudební technologie
Richmond and Hillcroft Adult and Community College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Richmond, Spojené království
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Vyžádejte si informace
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Aug 2023
Úvod
Tento kurz bude doručen online.
V tomto kurzu se seznámíte s hudební produkcí pomocí technik MIDI a Audio s Logic Pro X. Naučte se o efektech, samplování, naučte se remixovat, mixovat a dokonce skládat hudbu pro film a televizi pomocí Logic Pro X.
Tento kurz bude vyučován online prostřednictvím videokonferencí a sdílení obrazovky pomocí Logic Pro X, ale získané znalosti budou přenositelné do jiných DAW, jako jsou ProTools, Ableton Live a Cubase.
Kurz bude zahrnovat individuální rady od vašeho lektora, praktického hudebníka a odborníka na hudební technologie a spoustu praktických cvičení.
Jedná se o praktický praktický kurz, který také rozšiřuje vaše znalosti a porozumění logice Pro X a hudební produkci.
Obsah kurzu
Nahrávání a úpravy MIDI pomocí Logic Piano Roll a Hyper Editor.
Pokročilé úpravy zvuku. Manipulace s výškou a časem pomocí flex time, time stretch a transient marke
Zjistěte více o efektech, pluginech a automatizaci.
Pochopte teorii zvukového inženýrství. Vzorkovací frekvence, bitová hloubka a další.
Mezilehlé míchání. Naučte se pokročilejší techniky mixování, včetně podskupin, pomocných kanálů, paralelní komprese, postranního řetězce a dalších.
Zrychlete svůj pracovní postup. Triky, které používají profesionálové, včetně zkratek a tipů na úsporu času.
Řešení běžných problémů. Ušetřete hodiny frustrace tím, že se naučíte řešit běžné problémy.
Přechodné skládání a základní hudební teorie - tvorba rytmu, psaní háčků a aranžmá.
Pokročilá technika rytmu a groove - úpravy tempa a groove, práce s přechodnými jevy.
Kurz bude mít aspekt vzájemného hodnocení, kde můžete sdílet své hotové produkce se spolužáky a získat kritickou zpětnou vazbu.