Master of Science v nařízení o bezpečnosti potravin
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Klíčová informace
Umístění kampusu
Online USA
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Dálkové studium
Doba trvání
1 - 5 rok
Tempo
Poloviční úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Master of Science v regulaci bezpečnosti potravin je navržen tak, aby poskytoval studentům pochopení právní a regulační složitosti výroby potravin, označování a distribuce. Program bude poskytovat studentům znalosti potřebné pro společnosti a organizace, které vyrábějí, zpracovávají, distribuují nebo prodávají potraviny a nápoje a současně dodržují federální a státní regulační předpisy pro výrobu, distribuci a komercializaci potravinářských výrobků.
Po dokončení Master of Science v nařízení o bezpečnosti potravin budou studenti:
- Prokázat zvládnutí technických a kritických myšlenek v předpisech a stanovách o regulaci bezpečnosti potravin
- Navrhněte, vyvíjejte a provádějte regulační návrhy týkající se bezpečnosti potravin
- Analyzovat a vyhodnocovat regulační předpisy, předpisy, pokyny a podání týkající se bezpečnosti potravin.
Studenti musí absolvovat celou akademickou práci v magisterském nebo certifikačním programu do pěti let.
Pětileté rozpětí se počítá od začátku prvního kurzu, který se počítá na stupeň (včetně času stráveného při nepřetržitém zápisu). Nepřetržitý zápis nepřestává nebo prodlužuje požadavek na časové omezení. Tato lhůta zahrnuje všechny kurzy v jiné škole / divizi Johns Hopkins, které byly schváleny pro započítání k diplomu nebo certifikátu. V případě potřeby mohou studenti požádat programový výbor o prodloužení doby dokončení programu po pětiletém omezení.
Pokud je přípona udělena, bude oznámeno písmenem a pětiletý limit se zvýší o čas zahrnutý do rozšíření. Prodloužení může být uděleno na semestr až do celého roku a za výjimečných okolností po dobu dvou let.