Se sídlem v Christchurch na Novém Zélandu jsme se zavázali poskytovat profesionální, vynikající technologie řízené vzdělávání dodávané ve kombinovaném formátu učení. Nabízíme akreditované kurzy a také řadu online kulinářských kurzů zaměřených na konkrétní odvětví, hobby a Junior Chef online.
Kombinovaná výuka, kterou vyučují přední pedagogové v oboru kuchařů, kombinuje osobní výuku a online vzdělávání. Metoda kombinovaného učení je extrémně flexibilní, což znamená, že studenti pohostinství mohou studovat a pracovat současně.
Úzce spolupracujeme s našimi studenty, abychom nabídli náš jedinečný program související s kariérou, který u některých možností kurzu zahrnuje průmyslovou externitu a zajišťuje, že studenti získají potřebné dovednosti, aby si byli jisti v komerčním kulinářském prostředí.
- Naše hodnoty
Dokonalost, integrita, inovace, empatie, vášeň a kreativita
- Náš cíl
Poskytování kulinářského vzdělávání s vynikající technologií.
- naše filozofie
International Culinary Studio se zavazuje poskytovat vynikající online kulinářské vzdělání, které studentům umožní studovat a pracovat a současně absolvovat mezinárodně akreditovanou kvalifikaci, čímž jim zajistí kvalitní pozice v kuchyních po celém světě.
My jsme
Přední poskytovatel soukromého vzdělávání akreditovaných mezinárodních online kulinářských kvalifikací, ať už pro místní nebo zahraniční studenty.
Naše jedinečná filozofie výuky, která zahrnuje 360 stupňů-hi-touch studentský model využívá moderní přístup k zajištění toho, aby studenti hráli aktivní roli ve svém vlastním vzdělávacím zážitku. Naši studenti, vyučovaní vedoucími pedagogy v oboru, získají školení na světové úrovni s využitím technologie, která v kombinaci se zkušenostmi z oboru a přístupem k naší mezinárodní síti kuchařů Alumni zajistí, že jsou dobře připraveni na kulinářskou kariéru kdekoli.
Poskytujeme jedinečné a kreativní podnikatelské prostředí, které umožňuje našim zaměstnancům a studentům rozvíjet se a růst. Zavázali jsme se budovat pevné a trvalé vztahy v pohostinství a snažíme se pomoci každému studentovi získat vhodné zaměstnání nebo dosáhnout svých osobních kulinářských snů a cílů.
Proč byste měli studovat s International Culinary Studio ?
- Flexibilita
Studujte flexibilní rozvrh, který vyhovuje vašemu životnímu stylu, pracovním a rodinným povinnostem
- Dostupnost
Žádné náklady na dojíždění a online studium je výrazně dostupnější
- Adaptabilní učení
Rozvíjí sebekázeň, sebemotivaci a lepší komunikační schopnosti
- Výuka jeden na jednoho
Individuální výuka jeden na jednoho s plně akreditovaným instruktorem šéfkuchaře
- Uznaná kvalifikace
Rozsáhlá nabídka celosvětově uznávaných akreditovaných kurzů v nabídce
- Rozsáhlá knihovna
Přístup k vynikajícímu podpůrnému materiálu včetně glosáře a řady receptů k tisku
- Třídy živého videa
Zaznamenané hodiny živého videa k prohlížení tolikrát, kolikrát je potřeba
- Vydělávejte, zatímco se učíte
Už pracuješ? Změna kariéry? Získejte kvalifikaci, zatímco jste stále zaměstnáni
- Přístupnost
Většinu obsahu kurzu je možné zobrazit prostřednictvím aplikace kdykoli, kdekoli a na jakémkoli zařízení
- Digitální označení
Vezměte své úspěchy globálně s online e-portfoliem a digitálním odznakem
- Bariéry učení?
Personalizovaný model mentoringu a učení studentů překonává mnoho potíží s učením
- Dovednosti skutečného světa
Vystudujte skutečné dovednosti, které vám pomohou uspět na dnešním konkurenčním pracovišti
Cestujte po světě s celosvětově uznávanou certifikací digitálního odznaku pohostinství a vynikněte v davu
Culinary Career Pathway
Ve většině profesionálních kuchyní existují čtyři typy kuchařů, kteří pracují v rámci seřazené nebo hierarchické struktury. Oni jsou:
- kuchaři učni nebo praktikanti, známí jako Commis Chefs
- Sekční kuchaři, známí jako Chefs de Partie nebo Line Cooks
- Sous Chefs, kteří působí jako druhý nejvyšší velitel kuchyně
- Vedoucí/výkonní kuchaři, kteří jsou zodpovědní za řízení celé kuchyně a jsou známí také jako Chefs de Cuisine.
