Mistr v kuchyni, kuchař a profesionální kuchař
Euroinnova International Online Education
Klíčová informace
Umístění kampusu
Atarfe, Španělsko
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Dálkové studium
Doba trvání
800 hodin
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
EUR 2 380 / per course
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Zapište se do tohoto online kuchařského mistra a staňte se zkušeným kuchařem. Poskytněte své profesní kariéře podporu, kterou si zasloužíte, a zdůrazněte svou odbornou přípravu na stále více konkurenčním trhu práce díky Euroinnova Business School.
Kuchyně, gastronomické umění
Pojem kuchyně inspiruje mnoho lidí po celém světě, v každé zemi se vaření provádí zvláštním způsobem, předává své zvyky a tradice, které odrážejí životní styl konkrétní populace, která je kuchařským uměním milovaným celým světem.
Společnost ve velkých městech změnila mnoho stravovacích návyků, mnozí se rozhodli pro snadnou věc a uchýlili se k rychlému občerstvení, protože je to špatně zpracované jídlo a je považováno za nezdravé, protože obsahuje nepřirozené látky, které se dostávají do našeho těla, protože obsahují mnoho konzervačních látek a GMO, které vytvářejí skvělé -dočasné předsudky pro naše zdraví.
Proto si musíme uvědomit, jak důležité je zdravé jídlo, a neuchýlit se k rychlému občerstvení nebo jiným druhům potravin, které nevytvářejí výhody definované zdravotními vědami. Poté, co jsme již poznali význam kuchyně pro člověka a její vlastní zpracování spojené se zdravými potravinami, ve kterém se chápe, že je základní a zásadní funkcí v lidském rozvoji.
Co se naučíš?
Díky tomuto online mistrovi profesionálního kuchaře a šéfkuchaře s oficiálním vysokoškolským titulem vás naučí techniky a znalosti v kulinářské oblasti a stane se odborníkem v této oblasti.
Jakmile se specializujete, budete se moci stát mistrem šéfkuchaře tím, že budete vysoce kvalifikovaným kuchařem, který vede svůj vlastní kuchyňský tým. Všechny velké restaurace mají mistra kuchaře, který má na starosti výběr témat a přípravu jídelních lístků a také vyhodnocování a řízení přípravy a postupu v kuchyni.
Kdo to je?
Zaměřuje se na lidi, kteří se věnují sektoru pohostinství a obchodním modelům věnovaným komercializaci předvařených potravin, skladovacím a balicím společnostem, syrovým potravinám a všem aspektům, které mají co do činění s kulinářským a potravinářským sektorem.
Metodika kurzu
Máte stále pochybnosti? Nebojte se, v Euroinnova jsme pozorní k vašim potřebám a nezávazně vyřešíme jakoukoli pochybnost. Požádat o přístup! prostřednictvím našich sociálních sítí, zákaznického servisu, webových stránek nebo prostřednictvím našeho poradenského týmu. Pokud se navíc přihlásíte již nyní, budete mít na dosah ruky získání didaktického materiálu souvisejícího s nejvýraznějšími gastronomiemi světa.
Je třeba poznamenat, že tento mistr ve vaření. Profesionální kuchař a Chef de Cuisine je vyučován zcela na dálku, což vám umožní větší flexibilitu při studiu a kombinování s pracovním a osobním životem.
Zaregistrujte se u Euroinnova a využijte této příležitosti!
Obecná charakteristika
Shrnutí odborných příležitostí pro online mistrovské vaření:
Ten mistr ve vaření. Profesionální kuchař a šéfkuchař vám nabízí specializovaná školení v této oblasti. Musíme vědět, že pro oblast pohostinství a cestovního ruchu je velmi důležité prohloubit a získat znalosti o Chef de Cuisine a / nebo Professional Cook, což je kurz se skvělým obsahem a se kterým se budete moci rozvíjet jako profesionál.
Cíle master cocina online:
Tento mistr ve vaření usnadní dosažení následujících stanovených cílů: Seznámit studenta s různými oblastmi kuchyně, stejně jako se znalostí nástrojů, materiálů a nábytku. Zasvěťte studenta do technik kuchyňského oddělení. Organizujte, koordinujte a kontrolujte pracovní tým a interně spravujte své oddělení. Organizujte pracovní procesy za účelem optimalizace řízení a správy provozovny. Znát vlastnosti produktů zapojených do přípravy pokrmů.
- Analyzujte, dolaďte a proveďte proces provedení a zachování základních zpracování více aplikací, které jsou vhodné pro následnou přípravu pokrmů se zeleninou, sušenými luštěninami, těstovinami, rýží, vejci, rybami, korýši, měkkýši, masem, drůbeží a lov, pečivo a základní dezerty.
- Analyzujte, dolaďte a aplikujte základní techniky pečení a vaření zeleniny, sušených luštěnin, těstovin, rýže, vajec, ryb, korýšů, měkkýšů, masa, drůbeže a zvěřiny a případně konzervování, abyste získali kulinářské přípravky a základní pokrmy a dezerty.
- Analyzujte, dolaďte a proveďte regenerační proces požadovaný kulinářskými přípravky na bázi zeleniny, sušených luštěnin, těstovin, rýže, vajec, ryb, korýšů, měkkýšů, masa, drůbeže a zvěřiny, jakož i základních pečivových přípravků a základních dezertů, pro pozdější použití nebo spotřebu.
- Analyzovat a provádět dokončovací operace základních pečivových přípravků a základních dezertů a kulinářské úpravy zeleniny, sušených luštěnin, těstovin, rýže, vajec, ryb, korýšů, měkkýšů, masa, drůbeže a zvěřiny podle jejich definice, stavu a druhu služby, reagovat na optimální marketing.
- Procvičte si možné variace v kulinářských úpravách, testování modifikací z hlediska technik, formy a střihu žánrů, alternativních přísad, kombinace chutí a formy prezentace a dekorace.
- Vyhodnoťte informace, které jsou generovány z hlediska chutí, očekávání nebo potřeb potenciální poptávky, a dedukujte nezbytné změny v kulinářském výrobním procesu, abyste provedli příslušné úpravy.
- Analyzujte kulinářské zpracování popisující jejich prováděcí procesy.
- Provádějte, dolaďujte a uchovávejte kulinářské úpravy, které jsou obecně složité a reprezentativní pro své typické gastronomické hodnoty: územní nebo dočasné.
- Navrhněte a vyrobte dekorace pro všechny druhy kulinářských úprav pomocí příslušných grafických a dekoračních technik.
- Analyzujte restaurační sektor.
- Analyzujte a definujte gastronomické nabídky, jako jsou nabídky, dopisy nebo jiné významné nabídky (gala, bankety).
- Definujte vlastnosti potravin a nápojů s přihlédnutím ke konkrétním gastronomickým nabídkám a úrovni kvality produktů.
- Vypočítejte potřeby externích a interních dodávek jaeneros spojených s konkrétními gastronomickými nabídkami sepsáním objednávek.
- Rozvíjet vnitřní zásobovací proces jaeneros a základní zpracování více aplikací v souladu s gastronomickými nabídkami nebo stanovenými pracovními plány, odkazujícími na zeleninu, sušené luštěniny, těstoviny, rýži a vejce.
- Provádějte příjem potravin a nápojů pro jejich následné skladování a distribuci.
- Analyzujte systémy skladování potravin a nápojů a provádějte vlastní operace podle vybraných systémů.
- Vypočítejte náklady na suroviny a odhadněte možné ceny souvisejících gastronomických nabídek.
- Rozpoznat a aplikovat platné standardy a opatření a nezbytné k zajištění hygienicko-hygienické kvality pohostinských činností.
- Vyhodnoťte environmentální problémy, které vznikly v hotelnictví.
Profesionální příležitosti pro online mistrovské vaření:
Díky tomuto mistrovi ve vaření rozšíříte své školení v oblasti pohostinství, což vám umožní rozvíjet vaši profesionální činnost jak ve velkých, středních, tak v malých společnostech, zejména v pohostinství, ačkoli můžete také pracovat sami v malých zařízeních v podsektor stravování.
Na co vás online kuchařský mistr připravuje:
Tento mistr ve vaření. Profesionální kuchař a vedoucí kuchyně vás připraví na získání konkrétních znalostí v dané oblasti rozvíjením studentských dovedností, aby mohli profesionálně fungovat v tomto odvětví.
Na koho se zaměřuje online kuchařský mistr:
Tento mistr ve vaření. Professional Chef and Chef je zaměřen na všechny zájemce o pohostinství a cestovní ruch, kteří se chtějí specializovat na Chef a / nebo Professional Chef.
Oficiální povaha školení:
Toto školení není zahrnuto v rozsahu oficiálních regulovaných školení (vzdělávání v raném dětství, primární vzdělávání, střední vzdělávání, oficiální odborné vzdělávání FP, bakalář, vysokoškolský titul, oficiální vysokoškolský magisterský a doktorský titul). Jedná se tedy o doplňkové a / nebo specializační školení, zaměřené na získání určitých dovedností, schopností nebo vloh profesní povahy, které lze hodnotit jako zásluhu na pracovních radách a / nebo konkurenčních zkouškách, vždy v sekci Školení. a / nebo průběžné školení, je vždy nezbytné přezkoumat konkrétní požadavky na posouzení konkrétní veřejné banky práce, na kterou se chceme ucházet.