Magistr v řízení potravin a nápojů
Euroinnova International Online Education
Klíčová informace
Umístění kampusu
Atarfe, Španělsko
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Dálkové studium
Doba trvání
725 hodin
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
EUR 2 380 / per course
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Tento schválený mistr v řízení potravin a nápojů vám nabízí profesionální dovednosti nezbytné pro rozvoj vaší kariéry a zlepšení vaší zaměstnatelnosti. Kromě toho získejte dvojitý titul s 5 kredity ECTS v soutěžích a pracovních agenturách.
Umožněte to s Euroinnova
V tomto Master in Food and Beverage Management se zaměřuje na hotelový a restaurační sektor, ve kterém je vysoká poptávka, stále více lidí chce být součástí tohoto světa. Mnoho lidí se specializuje na management potravin a nápojů. Objevování nových pracovních míst vytváří velké příležitosti v mezinárodním pohostinství, které vyžaduje nejvyšší kvalifikaci, jako je tento magisterský titul, aby se postavilo do první linie a pokrylo potřeby s cílem být co nejkonkurenceschopnější díky velké existující konkurenci již v sektoru mezi hotely a restauracemi.
Informace o obsahu vyučovaném v magisterském studiu
Hlavním cílem tohoto kvalitního školení je získat nezbytnou přípravu a znalosti pro zvládnutí nejnovějších trendů a strategií v oblasti restaurování. Znát protokoly pro správu nových návrhových nástrojů a lidské, obchodní a finanční řízení společnosti.
Metodika kurzu
Metodika tohoto současného mistra je vyučována zcela online. Všechny části zahrnuté v této školicí akci budou střídat praktický a teoretický obsah, bude vám přidělen kvalifikovaný lektor v restauračním sektoru, který vám pomůže vyřešit možné otázky a prozkoumá vás, abyste překonali potřebné dovednosti, abyste se stali odborník na řízení potravin a nápojů.
Věříme, že abyste se mohli učit správným způsobem, musíte mít dva základní aspekty; První je, že je kurz skutečně zaměřen na nejdůležitější a nejdůležitější aspekty, aby bylo možné plně porozumět předmětu, který je třeba překonat; Za druhé, student o tom má silné přesvědčení, aniž by ztratil iluzi, k tomu z naší strany nedojde, když na trhu práce najdeme aktualizovaný obsah.
V Euroinnova vám nabízí toto kvalitní vzdělávací školení zaměřené na sektor restaurací, specializujte se jako Master v restaurování a dosahujte svých profesionálních cílů. Tisíce lidí se nemohou mýlit! Mnoho studentů již znovu vložilo svou důvěru, trénují opět s Euroinnovou, za což musíme být naprosto vděční. Náš tým pracuje každý den, aby tuto důvěru vrátil. Využijte této příležitosti! a vezměte si nyní s Master in Food and Beverage Management didaktický materiál související s tímto školením.
Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte si vyžádat informace prostřednictvím našich komunikačních kanálů, jako jsou naše sociální sítě, webové stránky, zákaznický servis nebo jednoduše prostřednictvím našeho týmu poradců. To je vše a rozhodnutí podpořit vaši kariéru je na vás. Na co čekáš?
Budeme na vás čekat!
Obecná charakteristika
Shrnutí příležitostí profesionálního mistra v managementu potravin a nápojů:
Znalost současné reality v odvětví cestovního ruchu obecně a zejména v hotelovém a gastronomickém odvětví, jakož i význam rozvoje vhodných strategií, je zásadní pro všechny typy společností v oblasti pohostinství a stravování obecně. Proto jsou prostřednictvím tohoto magisterského titulu v oboru řízení potravin a nápojů studentům nabízeny dovednosti potřebné k tomu, aby se stali odborníky na F & B, školeními zodpovědnými za řízení a organizaci oddělení potravin a nápojů v hotelech, restauracích atd.
Hlavní cíle v oblasti řízení potravin a nápojů:
Mezi cíli magisterského studia v řízení potravin a nápojů můžeme zdůraznit následující:
- Analyzujte a navrhněte procesy nastavení, obsluhy a zavírání v restauraci a identifikujte každou z jejích fází.
- Návrhy postupů pro prezentaci a servis kulinářských zpracování i dokončování pokrmů s ohledem na klienta, které jsou vhodné pro oddělení servisu potravin a nápojů.
- Analyzujte všechny druhy služeb a speciálních akcí v cateringu, které jsou vhodné pro oddělení servisu potravin a nápojů.
- Analyzujte postupy banketových služeb v zařízení restaurace, identifikujte potřebné zdroje a odvozený rozpočet.
- Analyzujte standardy protokolů používané v různých typech událostí, které se konají ve stravovacích zařízeních.
- Úspěšně rozvíjet procesy před jídlem, jídlem a pitím v restauracích.
- Znát proces přípravy a dokončování pokrmů s ohledem na klienta.
- Zahájit proces zřizování prostor a vystavovatelů pro kulinářské žánry a zpracování v rámci jakéhokoli druhu gastronomických služeb a speciálních akcí při restaurování
- Úspěšně proveďte plánování oddělení služeb pro potraviny a nápoje.
- Znát organizaci stravovacích zařízení.
- Zjistěte, jak funguje náborový proces a jaká je role integrace zaměstnanců v odděleních služeb potravin a nápojů.
- Prohloubit roli řízení pracovních týmů v odděleních služeb potravin a nápojů.
- Bude studovat management kvality v odděleních služeb potravin a nápojů.
- Znát protokol a správnou léčbu lidí.
- Naučte se základní protokol a příslušné normy chování při cateringu.
- Při organizaci akcí asimilujte postupy, které je třeba dodržovat s ohledem na protokol.
- Popište organizační strukturu restaurací.
- Seznamte se s předpisy platnými pro tento typ zařízení.
- Rozvinout nejrelevantnější aspekty související se správou restaurací.
- Řídit a koordinovat jak personál, tak administrativní a účetní procesy restaurací.
- Zavést determinanty profesních rizik v restauracích.
Magisterské kariérní příležitosti v managementu potravin a nápojů:
Tento mistr v řízení potravin a nápojů rozšíří vaše školení v oblasti restaurování, což vám umožní rozvíjet svou profesionální činnost jako vedoucí restaurování, manažer restaurace a vedoucí nákupu.
Na co vás pán ve směru jídla a nápojů připravuje:
Díky znalostem, které tento magistr získal v oblasti řízení potravin a nápojů, se budete moci vycvičit tak, aby byl zodpovědný za řízení a organizaci oddělení pro jídlo a nápoje v hotelech, restauracích atd.
Kdo je mistr ve směru potravin a nápojů zaměřený na:
Magistr v řízení potravin a nápojů je zaměřen na profesionály ve světě stravování, cestovního ruchu a pohostinství, konkrétně na ty, kteří zastávají manažerské pozice, a na všechny, kteří mají zájem získat znalosti související s řízením jakéhokoli typu restaurování zařízení.
Oficiální povaha školení:
Toto školení není zahrnuto v rozsahu oficiálních regulovaných školení (vzdělávání v raném dětství, primární vzdělávání, střední vzdělávání, oficiální odborné vzdělávání FP, bakalář, vysokoškolský titul, oficiální vysokoškolský magisterský a doktorský titul). Jedná se tedy o doplňkové a / nebo specializační školení, zaměřené na získání určitých dovedností, schopností nebo vloh profesní povahy, které lze hodnotit jako zásluhu na pracovních radách a / nebo konkurenčních zkouškách, vždy v sekci Školení. a / nebo průběžné školení, je vždy nezbytné přezkoumat konkrétní požadavky na posouzení konkrétní veřejné banky práce, na kterou se chceme ucházet.