Magistr v oboru Gastronomické inovace + vysokoškolské vzdělání
Euroinnova International Online Education
Klíčová informace
Umístění kampusu
Atarfe, Španělsko
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Dálkové studium
Doba trvání
800 hodin
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
EUR 2 380 / per course
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Vezměte tohoto mistra v gastronomii a staňte se expertem na gastronomické inovace. Dopřejte své profesní kariéře profesionální vzpruhu, kterou si zaslouží, a využijte tuto příležitost školení s univerzitním titulem, který lze vzít v úvahu v opozičních a pracovních výměnách.
Tento Master in Gastronomic Innovation vám nabízí specializované školení na toto téma. V současné době je ve světě restaurací velmi důležité znát zásadní aspekty gastronomických inovací. Tento Master in Gastronomic Innovation nabízí potřebné znalosti pro studenta, aby byl vyškolen ve všech současných aspektech gastronomie.
Výsledek programu
Cíle magistra gastronomie
- Cíle tohoto Master in Gastronomic Innovation jsou následující:
- Popište gastronomickou nabídku španělských, mezinárodních a dalších částí světa.
- Poznejte gastronomická zpracování masa, ryb, zeleniny, luštěnin a rýže a těstovin.
- Určete suroviny používané v cukrářství.
- Identifikujte nejoblíbenější dezerty.
- Získat znalosti a dovednosti pro správnou prezentaci a konečnou úpravu kulinářských úprav.
- Znáte základy kulinářské technologie.
- Popište kuchyňské stroje a zařízení.
- Upřesnit procesy regenerace, předzpracování a konzervace kulinářských produktů.
- Znáte pojem biotechnologie potravin.
- Identifikujte fermentační procesy potravin zpracovávaných v kuchyni.
- Znát správné ekologické postupy v potravinářském průmyslu.
Na co vás Master of Gastronomy připravuje?
Master in Gastronomic Innovation vás připraví na to, abyste měli širokou a přesnou představu o potravinářském prostředí ve vztahu k několika důležitým aspektům, jako je sanitární biotechnologie, enologie, příprava masa a ryb atd. S cílem provést gastronomickou inovaci při provádění prací v tomto oboru.