Ecole Lenôtre
Úvod
Založením École Lenôtre v roce 1971 reagoval Gaston Lenôtre na tréninkové potřeby francouzských i zahraničních odborníků. Dnes více než 3 000 praktikantů, mužů a žen z celé Francie a více než 100 zemí přichází s většími znalostmi a zkušenostmi v kultuře excelence.
Každý rok jsou vytvořeny nové úrovně vývoje, aby lépe splnily očekávání odborníků v potravinářském průmyslu.
Již téměř 20 let nabízí Ecole Lenôtre programy dlouhodobého pobytu, které vám umožní absolvovat intenzivní školení ve francouzské kuchyni, pečivu a pekárně:Cukrářský diplom: 7 měsícůDiplom vaření šéfkuchaře: 7 měsícůKurzy pro pokročilé Bakery: 13 týdnůZáklady francouzského pečiva: 6 týdnůZáklady francouzské kuchyně: 6 týdnů
Při připojení k těmto formacím budete mít šanci být obklopen mnoha profesionály, kteří jsou z nejlepších kuchařů na světě.
Budete se učit a procvičovat ve třídě s maximálně 12 studenty . Na Ecole Lenôtre jsme přesvědčeni, že práce v malých skupinách je nejlepší způsob, jak co nejlépe využít našich šéfkuchařů. Budete praktikovat samostatně i ve skupinách.
Naše odborná škola v Rungis má 13 učeben a vysoce profesionální posádky vybavení. Spolupracujeme s vysoce kvalitními dodavateli potravinářských i profesionálních materiálů, které najdete také v nejlepších kuchařských kuchyních.
Na Ecole Lenôtre vás Ecole Lenôtre být profesionálem a věříme, že naše odborné znalosti vás mohou stát jedním z nejlepších kuchařů zítřka.
Přijďte nás následovat na naší Facebook stránce:
https://www.facebook.com/EcoleLenotre/
Nebo na naší nové webové stránce:
Ecole Lenôtre : Odkaz Ecole Lenôtre