Diplom z Kulinářské správy (online)
Centennial College
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Online Canada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Dálkové studium
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
CAD 2 721 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
May 2024
* Školné pro kanadské studenty ve výši 2 semestrů; 14 502,50 $: poplatek za 2 semestry pro zahraniční studenty
Úvod
Podrobnosti o programu
- Programový kód: 1861
- Škola: Škola pohostinství, cestovního ruchu a kulinářství
- Pověření: Ontario College Diploma
- Typ programu: Postsekundární program
- Délka programu: 2 roky / 4 semestry
- Datum začátku: podzim, zima, léto
- Místo: Online
V programu Culinary Management zjistíte, že kreativně navrhující menu restaurace nebo plánování kulinářských akcí v rámci velkých hotelových operací, práce s jídlem pro poskytování prvotřídních kulinářských zážitků pro hosty je jednou z nejvíce prospěšných kariér.
Se zaměřením na používání místních potravin Ontario a učení o sezónním vaření, tento vysokoškolský diplomový program vás naučí potřebné dovednosti a znalosti k vytvoření vynikajících jídel a jídel inspirovaných globálními trendy potravin a příchutí.
Budete také absolvovat důležité průmyslové certifikace, jako jsou Smart Serve, Safe Food Handlers a CPR, díky čemuž budete připraveni na práci.
Umění vaření kombinované se schopností vedení týmu a podnikání v podnikání zajistí, že po absolvování tohoto programu kulinářské správy najdete vzrušující kariérní příležitosti v rychle se měnícím a neustále se měnícím odvětví. Toto pole vás zavede kamkoli chcete. Vše, co potřebujete, je tvrdá práce, řízení a vášeň.
Je to program Shift Training and Awareness
Program bude zahrnovat inovativní školení v oboru a certifikaci povědomí Je to vaše směna. Certifikace vám vybaví klíčové znalosti a poskytne aktuální zdroje zaměřené na prevenci sexuálního obtěžování a bezpečné postupy pro zásah jako frontový pracovník nebo manažer. Při vstupu do odvětví pohostinství vám pomůže stát se lídrem v prevenci sexuálního obtěžování a přispěje k vývoji bezpečného a příjemného pracovního prostředí.
Program Ocean Wise
Škola pohostinství, cestovního ruchu a kulinářství a místní kavárna a restaurace používají chutné a oceánské produkty Ocean Wise. Ocean Wise je program na ochranu a vzdělávání, který spolupracuje s kuchaři, restauracemi a dodavateli mořských plodů, aby jim pomohl s udržitelným získáváním mořských plodů.
Certifikace Feast On®
Centennial College se stala první akademickou institucí, která získala certifikaci Feast On® za získávání místních potravin a nápojů používaných v akademických programech a provozování školních služeb v oblasti zážitkového učení školy. Culinary Tourism Alliance založila Feast On jako certifikační program, který uznává podniky odhodlané nakupovat potraviny a nápoje pěstované v Ontariu.
Přijímací řízení
Osnovy
Obrys programu
Semestr 1 | Semestr 2 |
|
|
Semestr 3 | Semestr 4 |
Důležitá poznámka k semestru: |
Důležitá poznámka k semestru: |
Výsledek programu
Výsledky odborného vzdělávání
Výsledky odborného vzdělávání v programu popisují, co absolventi programu prokázali, že umí se znalostmi a dovednostmi, které získali během studia. Výsledky jsou úzce spjaty s potřebami pracoviště. Posouzením (např. Zadáním a testem) si studenti před ukončením studia ověřují svou schopnost spolehlivě tyto výstupy provádět.
- Zajistěte pokročilé kulinářské plánování, přípravu a prezentaci pro různá prostředí stravovacích služeb pomocí řady klasických i současných technik.
- Aplikujte na přípravu pokrmů základní a pokročilé potraviny a pečivo a vytvořte požadovaný konečný produkt.
- Přispívat a monitorovat dodržování ostatních při zajišťování dobře udržovaného kuchyňského prostředí a při servisu potravin a nápojů, které neobsahují škodlivé bakterie ani jiné kontaminující látky, dodržující předpisy týkající se zdraví, bezpečnosti, hygieny a manipulace s potravinami.
- Zajistěte bezpečný provoz kuchyně a všechny aspekty přípravy jídla, abyste podpořili zdravé pracovní prostory, odpovědné vedení kuchyně a efektivní využívání zdrojů.
- Vytvářejte nabídky, které odrážejí znalosti o výživě a složkách potravin, podporují celkové zdraví a pohodu, reagují na řadu nutričních potřeb a preferencí a řeší úpravy speciálních diet, potravinových alergií a intolerancí, podle potřeby.
- Aplikujte obchodní zásady a uznávané průmyslové kalkulační a kontrolní postupy na provozy potravinářských služeb za účelem správy a podpory fiskálně odpovědné operace.
- Aplikovat znalosti o udržitelnosti*, etických a místních zdrojích potravin a zajišťování potravin na přípravu potravin a řízení kuchyně, uznávat potenciální dopady na produkci potravin, výběr spotřebitelů a operace v potravinářském průmyslu.
- Vyberte a používejte technologii, včetně současného kuchyňského vybavení, pro výrobu a propagaci potravin.
- Účinně vystupujte jako člen týmu pro přípravu a servis pokrmů a nápojů a přispějte k úspěchu provozu stravovacích služeb uplatňováním schopností vlastního řízení a interpersonálních dovedností.
- Rozvíjejte strategie pro neustálé osobní a profesionální učení, abyste zajistili měnu a reagovali na vznikající kulinářské techniky, předpisy a postupy v potravinářském průmyslu.
- Přispět k rozvoji marketingových strategií, které podporují úspěšné fungování obchodu s potravinami.
- Přispívat k podnikovému řízení různých potravin a nápojů a podporovat poutavé pracovní prostředí, které odráží dokonalost služeb.
Kariérní možnosti
Článkové dohody
Kvalifikovaní absolventi mohou být způsobilí účastnit se programů Pathway v partnerských institucích. Tyto Pathway programy vám umožní získat titul kredit za učení získané na Centennial College . Mezi naše partnery patří:
- Univerzita Algoma, Ontario
- Davenport University, USA
- Laurentianova univerzita, Ontario
- SHMS Swiss Hotel Management School
- Wilfrid Laurier University, Ontario
- University of Vancouver Island University *
Další informace o dohodách artikulace naleznete na našich webových stránkách www.centennialcollege.ca/admissions/applying/education- Pathways / outbound- Pathways .
*Vancouver Island University: Tento program navazuje přímo na bakalářský program managementu pohostinství na Vancouver Island University, což vám také umožňuje dokončit titul za další 2 roky.
Kariérní výhled
- Zástupce šéfkuchaře
- Šéfkuchař
- Kuchyňský manažer
- Catering Manager
- Obchodník s potravinami
Požadavky na přijetí
Akademické požadavky
- Ontario Secondary School Diploma (OSSD) nebo rovnocenné nebo maturitní studentský status (19 let nebo starší)
- Angličtina stupně 12 C nebo U, nebo ekvivalent (minimální stupeň je požadován), nebo si Centennial College anglické dovednosti hodnocení pro přijetí
Další požadavky
- Znalost anglického jazyka
English Language Requirements
Ověřte svou znalost angličtiny pomocí testu Duolingo English Test! DET je pohodlný, rychlý a cenově dostupný online test angličtiny akceptovaný více než 4 000 univerzitami (jako je tato) po celém světě.