Master in Food Heritage by jako první nabídl tento titul ve Španělsku.
Tváří v tvář sociální poptávce po odbornících v oblasti potravin (mimo gastronomii) navrhujeme titul, který nabízí teoretické a praktické znalosti pro vstup do nových pracovních míst souvisejících s touto oblastí znalostí.
Existuje mnoho lidí, kteří zastávají inovativní pozice, mnoho z nich postrádá potřebná školení, kteří by mohli posílit své schopnosti studiem, jako je ten, který navrhují. Není to jen kuchyň, i když to bude součástí znalostí, které musí student dosáhnout. Realita nehmotného dědictví vyžaduje úplnější pozorování, multidisciplinární, strukturované a se schopností integrovat se do profesionálního světa. Student bude muset znát předměty, jako je historie potravin, dietetika a výživa nebo zeměpis, dokonce i provozování gastronomických průvodců nebo institucí. Z MPA vám pomůžeme, aby flexibilita těchto znalostí byla silnou stránkou a aby vám poskytované nástroje pomohly dobře zaměřit vaši práci na dosažení nejlepších výsledků.
Je proto nutné rozšířit obzory budoucího profesionála a poskytnout specialistovi nástroje, zdroje, techniky a základní znalosti pro interpretaci potravinového dědictví a jeho hodnotu, aby poskytly příležitosti k obsazení a vytvoření prostoru v současném svět práce, ve kterém je zásadní komplexní správa těchto znalostí.
Pevná víra, že multidisciplinární znalosti poskytnou nejlepší výsledky v této oblasti, nás vede k rozvoji hlavních linií tohoto mistra.