Složit sílu v gastgewerbe

Všeobecné informace

Popis programu

Přehled

Je to jen v pohostinství obrovský rozdíl, zda jeden pracuje nebo nekvalifikovaní, nebo má odbornou kvalifikaci!

S cílem umožnit kvalifikované a nekvalifikované pracovníky a rodinné pomocníky odborné kvalifikace obchodní komory jako specialista v oblasti pohostinství IHK, hotel Fernschule Poppe & Neumann nabízí jedinečný v Německu šanci dohnat to bez ztráty na výdělku na částečný úvazek distanční kurz.

perspektivy

S distanční samozřejmě hotelové Fernschule Poppe & Neumann a odbornou kvalifikaci jako specialista v oblasti pohostinství (CCI) poskytnout dalekosáhlé příležitosti na trhu práce:

  • Stupněm zaměstnání (CCI certifikát)
  • Více uznání při práci
  • sociální pokrok
  • Lepší možnosti výdělku
  • Vývoj a kariérní příležitosti v hotelnictví a gastronomii, v pohostinství a gastronomii

Asistentů zkouška, aby se stal odborníkem v oblasti pohostinství CCI je obvykle prvním krokem k jiným pokračujících vzdělávacích cílů na kariéry měniče: Následná modernizace trénink s titulem šampiona může být další zastávkou na cestě na kariérním žebříčku dokonce s vámi. Využijte této příležitosti!

Kurz je zaměřen na

Vybočit, začátečníci, kvalifikovaní a nekvalifikovaní pracovníci a rodinní příslušníci s alespoň 16 měsíců praxe v pohostinství (kuchyňská linka, servisní) ve stravování nebo stravování.

obsah kurzu

State-certifikována a kurz / odborníka v pohostinství CCI se vyznačuje tím, zralý na základě odborné praxe studijních dokumentů. Stejně jako všechny Poppe & Neumann-distančního vzdělávání je také samozřejmě odborník určen v pohostinství IHK, že zaměstnanost a odborná příprava mohou být optimálně zařídit.

  • Jednání s hosty, poradenství a prodej
  • Vybavení, stroje, spotřební zboží, pracovní metody a hygiena
  • kuchyňský kout
  • service area
  • řízení zásob, office organizace a komunikace
  • Reklama, podpora prodeje a obchodní služby

Zulassungssvoraussetzungen

Mají čas testování alespoň 3 roky relevantní pracovní zkušenosti, takže můžete začít s odbornou praxí 16 měsících se korespondenčního kursu, jak budete pokračovat v práci na hřišti, a tak mít čas na testování potřebné odborné zkušenosti.

Studie trvání a náklady

Organizace času

Distanční vzdělávání (20 měsíců)

V této fázi svého distanční kurzu budete dostávat měsíční lekci. Kurz materiál Vás připraví na zkoušku, aby se stal odborníkem v oblasti pohostinství IHK.

Seminář (8 dní)

V osmidenní intenzifikace semináře budete plně připraveni na vaše teoretické a praktické zkoušky. Seminář končí v IHK písemnou zkouškou. Ústní a praktická zkouška je obvykle asi o šest týdnů později místo.

základní

Vždy se můžete zaregistrovat - samozřejmě začíná každý měsíc na 1. nebo 15.

Poplatky za studium

Školné je € 85.00 za měsíc (celkové náklady € 1,700.00).

normální doba

Běžná lhůta pro kurzu je 20 měsíců.

Samozřejmě můžete - bez dodatečných nákladů - nebo zkrátit distanční vzdělávání individuálně a protáhnout. Jediné, závisí na tom, kolik máte času se učit a samozřejmě za předpokladu, že jsou splněny podmínky pro přijetí v době testování.

Financování a podpora

měsíční splátka

Na Poppe & Neumann platit školné v pohodlí měsíční sazby kurzu.

ušetřit daně

Můžete provést až do výše € 4,000.00 za rok pro školení u Poppe & Neumann daně jako výdajů souvisejících. K tomu budete mít na konci kalendářního roku, potvrzení o kompenzaci ze mzdy daňového období.

Bildungsscheck

Čelit hrozící nedostatek kvalifikovaných pracovníků, mnohé státy zahájily své vlastní finanční prostředky z Evropského sociálního fondu. Jako uznávané vzdělávací instituce, můžete mít prospěch z tohoto zvláštního grantu na náklady na vzdělávání.

Poslední aktualizace Dub 2017

Informace o škole

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegu ... Čtěte více

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegung und der Systemgastronomie. Méně
Německo online