Read the Official Description

Potravinářský průmysl je jedním z nejdůležitějších obchodních sektorů na světě. Každý, kdo ho používá, ale kolik lidí ji zneužít? Jak jsme svědky zvyšující se globalizaci dodavatelského řetězce, rostoucí výzvou je ověření totožnosti pochybné surovin v potravinách, které jíme.

V tomto kurzu se zaměříme na aktuálních otázek týkajících se potravin "podvod" a zkoumat způsoby, kterými analytická chemie mohou pomoci při jeho identifikaci a prevenci. Budeme sdílet fascinujících příkladů, jako je historie bílého chleba a překvapivou složkou jednou nalezené v hořké pivo.

The University of East Anglia spojila své síly s světoznámého Institutu pro výzkum potravin (IFR), aby vám tento jedinečný kurz. Budete pod vedením Kate Kemsley, která se specializuje na využití pokročilé přístrojové techniky pro měření chemického složení potravinářských surovin. Obsah kurzu je spojen s UEA je MChem postgraduálním programu, který podporuje praktické výzkumné projekty studenti v posledním ročníku "v této oblasti vědy.

Kde by tento kurz vzít mě?

Pokud plánujete studovat chemii na vysoké škole nebo univerzitě - tento kurz vám poskytne základní přehled některých instrumentálních technik, které budete pravděpodobně setkat. To zahrnuje zkoumání infračervené technologie, NMR a hmotnostní spektrometrie; důležité oblasti chemie pro studenty A-úrovni s cílem pochopit.

Tento kurz je také navržen pro podporu profesního rozvoje těch, kteří v současné době pracují v potravinářském průmyslu, kteří se chtějí ponořit se hlouběji do metod analytické lékárny berou v měření potravinářských surovin a přísad. Bude působit jako ideální refresher pro aktuální báze znalostí, jak můžete komunikovat online s tisíci jednotlivců, kteří pracují v potravinářském průmyslu dnes.

Co a jak se budu učit?

Budete získávat znalosti a porozumění infračervené technologie, NMR a hmotnostní spektrometrie s praktickými příklady spojených s platnými normami a problémy v potravinářském odvětví. Získáte globální perspektivu hodnoty chemie v této oblasti a poučit se z analytických chemiků v akci.

Těší rovnováhu teorie a praktických aplikací se studenti učí přímo z akademiků z University of East Anglia a vědci z Institute of Food Research, s brilantním šanci k síti po celou dobu trvání kurzu.

Jaká témata budete povídat?

  • Úvod do metod detekce podvodů potraviny
  • Infra-red detekce podvodů v kávě
  • Ověření původu medu s využitím stabilních izotopů
  • Spektroskopie nukleární magnetické rezonance a koňské maso skandál

Co budete dosáhnout?

  • Předvést znalost obecných problémů s podvodů v oblasti potravinářství.
  • Aplikovat znalosti vědeckých metod pro detekci podvodů ve scénářích v kurzu.
  • Určit, jak podvod potraviny by mohly mít dopad na spotřebitele a výrobce potravin.
  • Uvažovat o sociálních a ekonomických dopadů podvodů v oblasti potravinářství.

Kdo je kurz určen?

Žádné formální kvalifikace, jen zájem podvodů v oblasti potravinářství a základní znalost chemie.

Program taught in:
Angličtina
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

This course is Online forma
Start Date
Led. 2020
Duration
4 týdnů
Kombinované
Price
Free
Deadline
By locations
By date
Start Date
Led. 2020
End Date
Application deadline

Led. 2020

Location
Application deadline
End Date