Přehled

Být perfektní hostitel - toto tvrzení pro vás je v krvi. Jako mistr restaurace IHK zajistit, aby vaši hosté cítit úplně pohodlné, kompetentní poradenství a jsou podávány současně udržení ekonomické aspekty na paměti.

Jsou to profesionálové a manažeři, pracovní odpovědnost ve všech aspektech plánování, výroba a prodej gastronomických produktů. Vaší mistrovskou znalostí přesvědčit, a to jak v řízení lidských zdrojů v sektoru služeb, jakož i ministerstvem hosta.

perspektivy

Poppe & Neumann absolventi magisterského Restaurace IHK celosvětové práci jako

  • Manažer úspěšných špičkových restaurací
  • Majitel nezávisle vlastněné podniky
  • Konzultanti, trenéři, obchodní konzultanti
  • Obchodní manažeři v průmyslu
  • Specializovaní učitelé odborných škol a veřejných či soukromých vzdělávacích institucí

nebo studovat proto, že získali u mistra, vysoké školy přijetí či běh úspěšného podnikání. Magistr řemeslník je a zůstává - národní a mezinárodní - centrální stavební kámen pro uplatnění pro své budoucí kariéře v pozici vedení / managementu v hotelnictví a gastronomii v gastronomii, catering, průmyslu a - v neposlední řadě - pevná základem pro úspěšný self-zaměstnání.

Kurz je zaměřen na

Restaurace profesionálové dokončil výcvik kariéry měniče, kvalifikovaných a nekvalifikovaných pracovníků a rodinných příslušníků s nejméně 5 a půl let odborné praxe v provozu

obsah kurzu

State-certifikována a samozřejmě hlavní restaurace CCI se vyznačuje tím, zralý na základě odborné praxe studijních dokumentů. Stejně jako všechny Poppe & Neumann-distančního vzdělávání je také samozřejmě restaurace master CCI určen k zaměstnání a odborné přípravě může být optimálně uspořádat.

Základem pro obsah kurzu je „nařízení o zkoušku pro získání uznávané kvalifikace Certified Restaurace mistrů“ z obchodní komory Frankfurtu nad Mohanem.

Pokud jste si ještě vzali zkoušku způsobilosti instruktora, který je součástí vaší přípravy na restauraci a osvědčení magisterského požadavků pro přijetí.

Ausbildereignung vyšetření CCI (ADA)

Příprava na instruktora aptitude testovací SKI zahrnuje první část mistra „profesionální a pracovní vzdělávací kvalifikace“ od pokračuje (epištoly) ze sedmi výukových jednotek:

  1. Úvod Lekce
  2. Akce: Zkontrolujte požadavky na školení a tréninkový plán
  3. Akce: Připravit školení a pomoc při náboru stážistů
  4. Akce: vzdělávání plnit I
  5. Akce: vzdělávání plnit II
  6. Akce: kompletní trénink
  7. Zkouška simulace Školení trenérů

závěrečný projekt

Příprava na restauraci magisterské zkoušky se skládá z 16 vyučovacích dopisů a periferní doprovodnou knihu dohromady a léčit - praktický - následující témata, podle hlavního plánu IHK Frankfurt am Main:

kvalifikace související s podnikáním

Subtestem „dovednosti hospodářství v souvislosti s“ se skládá z následujících kvalifikačních oblastech:

  • Economics and Business Administration
  • Účetnictví
  • Právní a daňové
  • management

V tomto rámci lze zkontrolovat:

  • Finanční struktury,
  • Obchodní funkcí a jejich interakce
  • Start-up a právní formy podnikání
  • Podnikové kombinace
  • základní aspekty účetnictví
  • finanční účetnictví
  • manažerské účetnictví
  • Zhodnocení ekonomické ukazatele
  • rozpočtování
  • právní vztahy
  • daňové Úvahy
  • obchodní organizace
  • personální management
  • personální rozvoj

Konkrétní akční kvalifikace

Kvalifikace zaměřit: „Po hosty a radí“

  • vytvářet individuální nabídky potravin, nápojů a stravovacích služeb a posouzení bezpečnosti potravin zásadám
  • vyvíjet a implementovat koncepty pro oslavy a speciální události
  • techniky master rozhovor a způsoby a aplikovat
  • Nabídka jídel, nápojů a služeb na podporu prodeje

priority kvalifikace: „chování zaměstnanců a podporovat“

  • určení kvantitativních a kvalitativních personálních potřeb
  • Vytvoření specifikace pracovních míst, plány práce a popisy
  • Vybrat tým, nasazovat a motivovat s ohledem na jejich vhodnost, stejně jako provozní požadavky
  • Personál zavést v oblasti své působnosti, vydávat pracovní příkazy a pokyny a dohlížet na jejich řádné plnění
  • Personální rozvoj opatření kvalifikovat a cílené motivaci při zohlednění provozních potřeb a zájmů zaměstnanců plánují a příčina
  • Zaměstnanci, pokud jde o hodnocení výkonu a chování a vydávat kvalifikované certifikáty

Kvalifikace důraz na „plánování, provádění a sledování procesů“

  • vypracovat a předložit koncepty pro stravování, nápoje a jídelna jsou služby
  • Propagační akce a aktivity plánovat, počítat a provádět
  • vypracovat operativní a pracoviště organizace také uvažuje o možnosti outsourcingu
  • Vytvoření práce a plánování
  • zachytit náklady a vypočítat cenu formy, generovat faktury
  • zajištění bezpečnosti práce, hygieny a opatření na ochranu životního prostředí

Kvalifikace zaměřit: „získat produkty a udržovat“

  • otevřených zdrojů a využívá
  • porovnávat a vyhodnocovat nabídky
  • uskladnění zboží správně
  • Zboží dlouhodobé spotřeby vhodné pro práce na přípravě a udržení
  • zajistit údržbu produktu, využíváme energii ekonomicky
  • zřídit potřebné investice

Kvalifikace důraz na „hodnocení host“

  • vpřed a připravovat a podávat jídlo, s přihlédnutím k současným pravidlům a technikám
  • poskytovat nápoje profesionálně a podáváme
  • Příprava a pan vrstvy restauračních a události mezerami s ohledem na příležitosti a potravin a nápojů

Zulassungssvoraussetzungen

Trenéry skluzu (ADA) - to vám bude dokončena, pokud již není přítomen, jako součást kurzu Masters v Poppe & Neumann Po úspěšném absolvování tréninku budete mít alespoň 3 roky relevantní zkušenosti v době testování. To znamená, že můžete začít do šesti měsíců po tréninku s distančního vzdělávání, jak budete pokračovat v práci při studiu a tak mít čas na testování potřebné odborné zkušenosti.

Ale i když nemáte titul v oboru managementu restaurace, ale více než 8 let odborné praxe v době zkoušky, můžete si vítěz restaurace. To znamená, že můžete začít s 5 ½ let odborné zkušenosti s dálkovým studiem, že pokračovat v práci při studiu a tak mít čas na testování potřebné odborné zkušenosti.

Studie trvání a náklady

Organizace času

Distanční vzdělávání (30 měsíců vč. Ada zkouška, 24 měsíců bez ADA zkoušky)

V této fázi vašeho distančního vzdělávání dostanete svou lekci v měsíční řady. Učební osnovy vás připravuje na zkoušku na restaurační mistra IHK.

Seminář 1 (zkouška způsobilosti trenér 4 dny)

Po úspěšném dokončení první části distančního vzdělávání „školení školitelů“, po vyhodnocení a třídění zahraničních kontrolních úkolů z toho vás zveme, aby se 4-denní semináře a vyšetření blok.

Tento seminář vede po mnoho let Christoph Ladewig, majitel a ředitel hotelu Fernschule Poppe & Neumann (a to i na mnoho let auditor IHK Frankfurt nad Mohanem).

Zveme vás do tréninkového hotelu korespondence školy Poppe & Neumann a mají postaráno o nás, samozřejmě, před ním, že jste zůstat zdravý během čtyř dnů a musí být krmena.

Seminář a zkoušky probíhají ve výcvikovém hotelu, což znamená, že se nejprve připraví dva intenzivní dny písemné zkoušky IHK, který se koná na místě.

Po písemný test ústní zkouška a učení se praktikuje a čtvrtý den dal předtím - cestoval do výcvikového Hotel - Výbor pro audit Hospodářské komory vaše zkoušky.

Seminář 2 (5 dnů)

Po úspěšném absolvování celého distančního vzdělávání, po vyhodnocení a třídění zahraničních kontrolních úkolů, vám (prezence období) zve na první část ověřovacího zintenzivnění semináře.

V pětidenní blok „připravit na písemné části zkoušky související s ekonomikou Qualifkationen“ Jsou z našich kvalifikovaných učitelů - připravený detailně na následujících písemná zkouška „dovednosti související s podnikáním“ - dlouhé úspěšných profesionálů z oboru. V rámci semináře bude obsah písemného testu být léčen a intenzivně audit orientované.

Nyní máte šest týdnů konsolidaci obsahu, a tak připravila půdu pro další seminář bloku.

Seminář 3 (5 dnů)

Třetí část prezenční fáze je připravit - opět pod vedením naší fakulty - na následné písemné zkoušky „dovednosti specifické pro akce“, jakož i požadavky na praktickou a ústní zkouškou.

O šest týdnů později (doba, po kterou CCI potřebuje pro hodnocení písemných zkoušek) všichni účastníci cestovat znovu k praktické a ústní zkoušky IHK. Díky perfektní přípravu a dohled nad nimi neustále sledovat svého pána v ruce.

Samozřejmě, budeme vás informovat v předstihu o ubytovacích a stravovacích zařízení v průběhu seminářů a zkoušek.

základní

Vždy se můžete zaregistrovat - samozřejmě začíná každý měsíc na 1. nebo 15.

Poplatky za studium

Přiřadit být instruktoři kurzů včetně zkoušky způsobilosti výuky 149,00 € měsíčně (celkové náklady € 4,470.00).

Bez instruktor talentové zkoušky (protože jste již uložena) jsou školné měsíčně € 147.00 (Celkové náklady € 3,528.00).

normální doba

Běžná doba pro kurz, včetně instruktora talentové zkoušky je 30 měsíců. Bez instruktora aptitude test je 24 měsíců.

Samozřejmě můžete - bez dodatečných nákladů - nebo zkrátit distanční vzdělávání individuálně a protáhnout. Jediné, závisí na tom, kolik máte času se učit a samozřejmě za předpokladu, že jsou splněny podmínky pro přijetí v době testování.

Financování a podpora

měsíční splátka

Na Poppe & Neumann platit školné v pohodlí měsíční sazby kurzu.

ušetřit daně

Můžete provést až do výše € 4,000.00 za rok pro školení u Poppe & Neumann daně jako výdajů souvisejících. K tomu budete mít na konci kalendářního roku, potvrzení o kompenzaci ze mzdy daňového období.

Bildungsscheck

Čelit hrozící nedostatek kvalifikovaných pracovníků, mnohé státy zahájily své vlastní finanční prostředky z Evropského sociálního fondu. Jako uznávané vzdělávací instituce, můžete mít prospěch z tohoto zvláštního grantu na náklady na vzdělávání.

Program se vyučuje na:
  • Němec

Zobraz 11 více kurzů z Hotelfernschule Poppe+Neumann »

Tento kurz je Online forma
Start Date
Říj 2019
Duration
24 - 30 měsíců
Denní studium
Price
4,470 EUR
Bez instruktor talentové zkoušky (protože jste již uložena) jsou školné měsíčně € 147.00 (Celkové náklady € 3,528.00).
Deadline
Podle místa
Podle data
Start Date
Říj 2019
End Date
Termín odevzdání přihlášek

Říj 2019

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date