Recepční vedoucí recepce - dvojitý titul (diplomy osvědčené evropským notářem)

ESNECA

Popis programu

Read the Official Description

Recepční vedoucí recepce - dvojitý titul (diplomy osvědčené evropským notářem)

ESNECA

příjemci

Tento dvojitý stupeň je určen podnikatelům, manažerům, podnikatelům, pracovníkům v oblasti pohostinství, cestovnímu ruchu a stravování, technikům v oblasti cestovního ruchu, kuchařům, kuchařům, druhým kuchařům, kuchařům, pekařům ... a všem, kdo hodlají získat technické znalosti a dovednosti potřebné k tomu, aby mohly pracovat jako hotelový recepční.

metoda

Režim Master je On-Line a Tutorizada

  • Po registraci, bude student obdrží přístupové kódy do 24 pracovních hodin.
  • Náš tým učitelů a lektorů bude kontaktovat studenta do 48 hodin po zápisu do vedení studenta doprovázet ho na začátku a podél trati, a zodpoví všechny otázky, které mohou nastat.

trvání

Délka hřiště je 600 hodin.

částka

  • Původní částka $ je 1900
  • Skutečná částka: $ 475

* Množství vyjádřená v dolarech

Získaná certifikace

Po dokončení studia a úspěšném absolvování hodnotících testů obdrží student diplom potvrzující "Recepční šéf recepce" společnosti HOSTELERÍA BENIDORM, potvrzenou naší podmínkou pro členy CECAP, AEC a AEEN, nejvyšší španělské instituce v oblasti vzdělávání a kvality. HOSTELERIA BENIDORM, od listopadu 2016, a po svém závazku ke kvalitě, byla oceněna značkou excelence ICEEX a kvalitou výcviku. Diplomy jsou navíc opatřeny razítkem evropské notáře, která potvrzuje platnost, obsah a pravost titulu na národní i mezinárodní úrovni. Titul může mít APOSTILLA DE LA HAYA (oficiální certifikace, která potvrzuje titul před ministerstvem školství ve více než 200 zemích po celém světě).

obsah školení

Část 1. Komunikace

Vyučovací jednotka 1. Komerční teorie komunikace

  1. Úvod do komunikace
  2. Úvod do komunikačního procesu. Prvky a typy
  3. Komunikační techniky Teorie

Didaktická jednotka 2. Komerční komunikační proces

  1. Logická evoluce
  2. Profesionální prodejce
  3. Klient

Didaktická jednotka 3. Marketing, prodej a zákaznický servis

  1. úvod
  2. Respektujte etapy prodeje
  3. Consult je připravena vyhrát
  4. Vytvořte kontakt
  5. Přidejte a řídit prodejní rozhovor
  6. Účinně se hádají
  7. Prezentujte a hádejte cenu
  8. Námitková léčba
  9. Konečně
  10. Věrnost zákazníků
  11. Individuální akční plán

Část 2. Hotelový recepční Vedoucí recepce

Modul 1. Hotelový recepční

Didaktická jednotka 1. Úvod do cestovního ruchu a pohostinství

  1. Historie a vývoj turistiky
  2. Koncepce a definice
  3. Analýza složení produktu cestovního ruchu ve Španělsku
  4. Hlavní španělské turistické cíle a jejich charakteristiky
  5. Mezinárodní turistické destinace
  6. Svět pohostinství

Didaktická jednotka 2. Turistický trh a turistická distribuce

  1. Vlastnosti produktu a produktu
  2. Nabídka a poptávka cestovního ruchu ve Španělsku
  3. Turistická distribuce
  4. Rezervační střediska
  5. Globální distribuční systémy GDS
  6. Analýza rozvoje turistiky na národním i mezinárodním trhu
  7. Turistické motivy
  8. Distribuce cestovního ruchu na internetu

Didaktická jednotka 3. Zprostředkování v rezervě a prodej ubytování

  1. Vztahy mezi cestovními kancelářemi a ubytovacími společnostmi
  2. Informativní zdroje prodeje ubytování
  3. Přímé a nepřímé rezervace
  4. Sazby a podmínky jejich použití
  5. Hotelové řetězce a rezervační centra
  6. Turisté

Didaktická jednotka 4. Obecná legislativa sektoru cestovního ruchu

  1. Obecná legislativa sektoru cestovního ruchu
  2. Organizace hotelů
  3. Cenová regulace

Pedagogická pracoviště 5. Oddělení oddělení

  1. Funkce na pultu
  2. Šablona recepce. Rozložení plánu
  3. Meziresortní vztahy
  4. Pokojový regál
  5. Zákaznický cyklus
  6. Zaregistrujte se
  7. Protokoly řízení a správy správy
  8. Řízení skupiny
  9. Kniha příjmu
  10. Podívejte se

Didaktická jednotka 6. Oddělení fakturace a kolonka I. Základní administrativní dokumentace

  1. Obchodní a administrativní dokumenty
  2. Dokumenty odůvodňující prodejní operace

Didaktická jednotka 7. Odbor fakturace a hotovosti II. Základní operace sběru a platby

  1. Základní operace inkasa a platby
  2. Popis platebních prostředků
  3. Modely dokumentace inkasa a platby, konvenční nebo telematické
  4. Plnění hotovosti a bankovek
  5. Formuláře odpovídající základním bankovním službám
  6. Řízení státní pokladny: Online bankovnictví
  7. Počítačové aplikace

Didaktická jednotka 8. Vězeňské oddělení

  1. Organizace a funkce
  2. Dokumentace, informační podpora
  3. Služby concierge

Didaktická jednotka 9. Komunikativní dovednosti v personálu recepce

  1. Konceptualizace komunikace
  2. Konstitutivní prvky komunikace
  3. Teorie komunikace podle kontextu
  4. Překážky v komunikaci
  5. Typy komunikace
  6. Konverzní dovednosti
  7. Poslouchá
  8. Empatie
  9. přeformulování
  10. Bezpodmínečné přijetí
  11. Dovednost přizpůsobení
  12. Konfrontace

Didaktická jednotka 10. Telefonická podpora při příjmu

  1. Obecné pokyny
  2. Příjem návštěv
  3. Telefon
  4. Poskytněte informace
  5. Rozhovory

Didaktická jednotka 11. Kvalita služby a služby zákazníkům v pohostinství

  1. Úvod Kvalita služby a služby zákazníkům
  2. Klient

Didaktická jednotka 12. Prevence pracovních rizik v pohostinském průmyslu

  1. Základní pojmy v prevenci rizik v zaměstnání
  2. Popis a charakteristika sektoru pohostinství
  3. Zvláštní právní předpisy o prevenci pracovních rizik v odvětví
  4. Rizikové faktory a preventivní opatření
  5. Absence, obrat a psychosociální rizika spojená se sektorem
  6. Psychické obtěžování v práci
  7. Pracovní stres

Modul 2. Řízení lidských zdrojů v odděleních příjmu

Výuka 1. Plánování šablon

  1. úvod
  2. Koncepce plánování lidských zdrojů
  3. Význam plánování lidských zdrojů: výhody a nevýhody
  4. Cíle plánování lidských zdrojů
  5. Předpoklady pro plánování lidských zdrojů
  6. Plánovací modely lidských zdrojů
  7. Zvláštní případ malých a středních podniků

Didaktická jednotka 2. Popis pracovišť

  1. Popis a analýza pracovních míst
  2. Proces analýzy pracovních míst
  3. Analýza informací

Učitelská jednotka 3. Nábor a výběr pracovníků

  1. úvod
  2. Nábor: definice
  3. Náborové kanály
  4. Typy kandidatur
  5. Zprostředkovatelé a zprostředkovatelé v náborovém procesu
  6. Výběr Pracovní pohovor
  7. Formulář žádosti o zaměstnání
  8. Tímto způsobem si uchazeči formulují své životopisy

Učitelská jednotka 4. Školení

  1. Školení jako strategická možnost
  2. Školení v organizaci
  3. Příprava plánu školení
  4. Návrh plánu školení
  5. Řízení plánu školení
  6. Proces řízení školení
  7. Hodnocení plánu školení

Vyučovací jednotka 5. Úvod do kompetencí

  1. Kompetence, nový přístup k řízení podniku
  2. Kompetence v kontextu práce
  3. Jak se získávají kompetence?
  4. Kompetence, typologie a význam

Didaktická jednotka 6. Politika řízení lidí

  1. Co je řízení kompetencí?
  2. Výběrový proces
  3. Školení založená na kompetencích
  4. Hodnocení v modelu řízení kompetencí
  5. Nástroje hodnocení
  6. Politika odměňování
  7. Pracovní klima, motivace a spokojenost s prací

Didaktická jednotka 7. Smlouvy (I). Pracovní vztah

  1. Pracovní smlouva
  2. Agentury dočasné práce (ETT)
  3. Pracovní doba

Didaktická jednotka 8. Smlouvy (II). Způsoby uzavření smlouvy

  1. Typy a formy pracovního poměru
  2. Neurčené smlouvy
  3. Dočasné smlouvy
  4. Smlouvy pro osoby se zdravotním postižením
  5. Transformace na dobu neurčitou v praxi, úlevu a náhradu před věkem odchodu do důchodu
  6. Jiné druhy smluv
  7. Významné změny pracovní smlouvy
  8. Neúčinnost, pozastavení a ukončení pracovní smlouvy

Didaktická jednotka 9. Příspěvky na řízení mzdy a příspěvky na sociální zabezpečení

  1. Plat
  2. Příspěvek k sociálnímu zabezpečení
  3. Zadržení IRPF
  4. Vztah řešených cvičení

Didaktická jednotka 10. Základní základy bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

  1. Práce a zdraví
  2. Profesní rizika
  3. rizikové faktory
  4. Důsledky a škody vyplývající z práce
  5. Základní regulační rámec pro prevenci pracovních rizik
  6. Veřejné orgány týkající se ochrany zdraví a bezpečnosti při práci

Didaktická jednotka 11. Obecná rizika a jejich prevence ve společnosti

  1. úvod
  2. Rizika při manipulaci s nástroji a zařízeními
  3. Rizika při manipulaci s systémy a instalacemi
  4. Rizika při skladování a přepravě nákladů
  5. Rizika spojená s pracovním prostředím
  6. Rizika vyplývající z pracovního zatížení
  7. Ochrana bezpečnosti a zdraví pracovníků

Didaktická jednotka 12. Akce v mimořádných situacích a evakuaci

  1. Druhy nehod
  2. Primární hodnocení zraněných
  3. první pomoc
  4. Plavčík
  5. Naléhavé situace
  6. Nouzové a evakuační plány
  7. Podporujte informace pro nouzové akce
This school offers programs in:
  • španělština


Poslední aktualizace April 16, 2018
Doba a cena
This course is Studium v kampusu
Start Date
Datum začátku
Přihlašování započato
Duration
Délka trvání
600 hodin
Kombinované
Price
Cena
744 USD
Information
Deadline
Locations
Španělsko - Spain Online
Datum začátku : Přihlašování započato
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu
Dates
Přihlašování započato
Španělsko - Spain Online
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu