Keystone logo

4 Online PhD Programy v Ekonomie 2024

Filtry

Filtry

  • PhD
  • Ekonomika
  • Ekonomie
Studijní obory
  • Ekonomika (4)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Online PhD Programy v Ekonomie

    Doktor filozofie, lépe známý jako PhD, je postgraduální titul často používán sledovat bakalářský nebo magisterský titul. Zatímco tradičně jsou uděleny v oblasti společenských věd a humanitních oborů, moderní doktorandy mohou být získány téměř v jakémkoli předmětu. Průměrný doktorský program trvá pět až osm let.

    Někteří studenti se mohou zajímat, co je PhD v oboru ekonomie? Ekonomika je studium toho, jak se zboží a služby vytvářejí, distribuují a spotřebovávají. Zkoumá způsob, jakým vzájemně ovlivňují ekonomické subjekty, jako kupující a prodávající, a chování, které způsobují tyto interakce. Doktorandi se obecně seznamují s mikroekonomií, která se zaměřuje na samotné agenty a makroekonomii, která analyzuje způsob, jakým tyto agenty tvoří ekonomiku jako celek.

    Doktor v oboru ekonomie získává silné výpočetní dovednosti, které jsou užitečné nejen v podnikání, ale také v řízení financí v každodenním životě. Programy také učí kvantitativní uvažování, takže se studenti naučí uplatňovat empirické důkazy o svých argumentech uvnitř i mimo práci. Získané dovednosti pro řešení problémů pomáhají překonat ekonomické a osobní problémy.

    Náklady na studium doktorského studia se mohou lišit v závislosti na univerzitě a životních potřebách kandidáta. Kratší programy mají tendenci stát méně peněz než delší. Kontaktování instituce přímo je nejsnazší způsob, jak lépe porozumět finančním požadavkům.

    PhD in Economics je užitečné pro mnoho kariér, včetně analytiků průzkumu trhu, manažerů kompenzací a úvěrových analytiků. Není neobvyklé, že zdánlivě nesouvisející profesi, jako například právníci, studují za toto doktorské studium. Umožňuje jim porozumět tomu, jak ekonomika ovlivňuje jejich průmysl. Analytici vládních politik pomáhají politikům pochopit, jak mohou zákony a předpisy ovlivňovat národní ekonomiku.

    Mnoho vysokých škol může nabízet PhD in Economics, které potenciálně nabízejí studentům místní možnosti i on-line studium. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.