Keystone logo

Online Magistr Programy v Ekonomika v Sýrie pro 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • Ekonomika
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.

Clear filters

Popular education type

Online Magistr Programy v Ekonomika

Ekonomika je oblast studia, která zkoumá témata bohatství, bankovnictví, finance, trendy kupujících a distributorů, recese a další. Tento předmět se zabývá výrobou a spotřebou zboží a služeb, které se týkají jednotlivců, podniků a národů.

Stejně jako mnozí mohou myslet tato asijská země má nic dobrého, než biblických dějin, Sýrie je na vzestupu, pokud jde o zahraniční atrakce se týká. Mnozí lidé přišli k návštěvě země pro cestovní ruch důvodů, nebo jen na dovolenou. Náklady na pobyt a studium zde dostupné. Arabština je úředním jazykem v Sýrii. Můžete dostat každý kurz, co potřebujete od Damašské univerzitě, vysoké škole nebo vysoké škole Tishreen Aleppo.

Magisterský program je zaměřený stupeň, který vyžaduje asi dva roky výuky, výzkumu a případně práce papír vydělat. Tento moderní studijní program umožňuje studentům, aby dále specializovat své vzdělání v oblasti, která je zajímá.