ONLINESTUDIES

Magisterský program je zaměřený stupeň, který vyžaduje asi dva roky výuky, výzkumu a případně práce papír vydělat. Tento moderní studijní program umožňuje studentům, aby dále specializovat své vzdělání v oblasti, která je zajímá.

Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy může vést k významným objevům v potravinářské technologii, stejně jako při výrobě a udržení zdravého zásobování potravinami.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

8 Výsledky v Technologie potravin, Evropa Filter

Magisterský titul v oboru kvalita, hygiena a bezpečnost potravin

IMF Business School
Magistr
<
Denní studium
<
Kombinované studium
<
12 měsíce
španělština
Online forma

Magisterský titul v oblasti bezpečnosti potravin a kvality, umožňuje přizpůsobit se vědeckým poznatkům v oblasti potravin, jejich neustále se měnícím legislativním ustanovením ...

Čtěte více

MSc V Potravinářství A Inovace

Manchester Metropolitan University Online
MSc
Zář 2020
<
Kombinované studium
<
24 měsíce
Angličtina
Online forma

Manchester Metropolitan University připravuje cestu ve výzkumu výživy a vědy o potravinách od roku 1880. Tento jedinečný magisterský program Food Science and Innovation kombin ...

Čtěte více

MSc Globální bezpečnost potravin (Bezpečnost potravin) - Online

Queen's University Belfast
MSc
<
Kombinované studium
<
3 roky
Angličtina
Online forma

Tento jedinečný kurz bezpečnosti potravin bude zahrnovat speciální moduly, jako jsou chemická a mikrobiologická bezpečnost krmiv a potravin, zdraví, globální potravinová legis ...

Čtěte více

Globální zabezpečení potravin a výživa (MSc / PgDip / PgCert - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
MSc
<
Kombinované studium
Angličtina
Online forma

Potravinová bezpečnost se týká dostupnosti, přístupu a využívání bezpečných, výživných a udržitelných potravin pro všechny, zejména zranitelné skupiny ve společnosti. ...

Čtěte více

Master on-line bezpečnosti potravin

CESIF
Magistr
<
Kombinované studium
španělština
Online forma

Tento magisterský stupeň je zaměřena na absolventy v chemii, biologii, farmacii, veterinární vědy, potravinářské technologie, agronomy nebo jakékoliv vysokoškolské vzdělání vz ...

Čtěte více

Magisterský studijní program v potravinářském a jídlo vědy

Kristianstad University Sweden
Magistr
<
Kombinované studium
Angličtina
Online forma

Master program pro výživu a Meal vědy umožnit studentům využít služeb nezávislého, kritického a mezioborového celostní přístup k práci s výzkumem a vývojem potravin a jídel pr ...

Čtěte více

Magisterský výživě a kulinářské umění

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Magistr
<
Denní studium
<
Kombinované studium
<
16&nbsp;-&nbsp;20 měsíce
Angličtina
Online forma

Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení ...

Čtěte více

MSc / PgD / PgC Potravinářská technologie pro průmysl (Online distanční vzdělávání)

Cardiff Metropolitan University
MSc
<
Kombinované studium
<
5 roky
Angličtina
Online forma

Cílem tohoto on-line programu je rozvíjet pracovníky v potravinářském průmyslu, zejména ty, které pracují v oblasti technického zabezpečení jakosti a NPD, s konkrétním odkazem ...

Čtěte více