Najděte nejlepší školy a univerzity s bakalářskými programy zde!

Hledejte zde bakalářské studium na špičkových školách a univerzitách!

Technologie potravin

Master Program může být nabízena v mnoha různých oblastech, což umožňuje studentům téměř jakýkoli předmět ke zvýšení své znalosti a zlepšit své přihlašovací údaje. Tento stupeň obvykle trvá jeden až tři roky se získá, když požadavky se mohou lišit.

Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, které patří: produkty živočišné potraviny, rostlin potravin, zpracování potravin a kvality, analýza potravin, potravinářské obaly, potravinářské vývoj produktů.

Najděte nejlepší akreditované vysoké školy, obchodní školy, univerzity s bakalářským studiem v Evropě, USA, Asii, Austrálii, Velké Británii, a mnoha jiných zemí zde! Ušetřete čas!

Čtěte více

Master On-line Bezpečnosti Potravin

CESIF
Online forma Kombinované 1 rok April 2018 Španělsko Španělsko Online

Tento magisterský stupeň je zaměřena na absolventy v chemii, biologii, farmacii, veterinární vědy, potravinářské technologie, agronomy nebo jakékoliv vysokoškolské vzdělání vztahující se k oblasti potravin. [+]

. WHO by měla Tento magisterský stupeň je zaměřena na absolventy v chemii, biologii, farmacii, veterinární vědy, potravinářské technologie, agronomy nebo jakékoliv vysokoškolské vzdělání vztahující se k oblasti potravin. CÍLE Cílem Master pro bezpečnost potravin To je poskytnout studentům s hlubokým, aktuální a kompletní pohled na všechny aspekty bezpečnosti a kvality v potravinářském průmyslu. DOBA 1500 hodin. 90 hodin virtuálních tříd, 20 hodin virtuálních výukových programů, 950 hodin personální práce a 440 hodin věnovaných přípravě závěrečného projektu. DOKLADY Po dobu trvání kurzu, každý student bude mít přístup přes virtuální kampus, aby veškeré příslušné dokumentace na místech plánovaných. To vše obsahuje studie a podkladů potřebných pro správný vývoj kurzu je v ceně. Návody Každý student bude vykonávat různé praktické činnosti spojené s hlavními oblastmi kurzu musí být následně zhodnocena Správce programů. PROGRAM OBSAH Master Program je rozdělen na bezpečnost potravin v deseti velkých bloků, aby pokryla všechny potřebné aspekty pro kompletní tvorbu studenta. 1. Obecná koncepce zajišťování potravin, jako jsou: Definice a vývoj bezpečnosti potravin. Ovlivňující faktory týkající se bezpečnosti potravin. Analýza rizik potravin. Rizikové skupiny. Nově vznikajících rizik. 2. Systém analýzy rizika a kritických kontrolních bodů (HACCP) rozdělené na: Obecné pojmy. Zásady a pokyny pro HACCP. Předpoklad plány. 3. Zásady a pokyny pro HACCP různá odvětví potravinářského průmyslu: mléčný sektor. Odvětví masa. Chleba průmyslu. Pivní sektor. Připravený sektor potraviny. 4. Standardy kvality založené na standardech ISO nejčastěji používá v potravinářském průmyslu. Zavedení standardů kvality. ISO 9001: 2015 aplikuje na potravinářský průmysl. 2005: ISO 22000. FSSC 22000 standardu. 5. Zavádění standardů... [-]

Magistr V Oblasti Bezpečnosti Potravin A Mezinárodní Správy Potravin

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online forma Denní studium 1 rok October 2017 Španělsko Španělsko Online

Způsob, jak jídlo je vyrábí, zpracovává a co je jedeno se výrazně změnila v průběhu času. Vzhledem k tomu, že je pravděpodobné, že naši prarodiče jedli převážně místní a sezónní potraviny, dnes se odhaduje, že průměrná jídlo cestuje přes 2400 km, z pole na vidličku. Jak se naše jídlo je transportován po celém světě, to je předmětem nesčetných pravidel a předpisů. [+]

Posledních pár dní se zapsat! Způsob, jak jídlo je vyrábí, zpracovává a co je jedeno se výrazně změnila v průběhu času. Vzhledem k tomu, že je pravděpodobné, že naši prarodiče jedli převážně místní a sezónní potraviny, dnes se odhaduje, že průměrná jídlo cestuje přes 2400 km, z pole na vidličku. Jak se naše jídlo je transportován po celém světě, to je předmětem nesčetných pravidel a předpisů. Jídlo hraje ústřední roli v naší společnosti, kultury, ekonomiky a osobním životě, ale jen málokdo pochopit, jak jídlo dělá to na našich talířích. Mistr v potravinářství, společnosti a mezinárodní řízení potravin objasňuje tento proces. Tento program je určen pro zájemce o zvýšení jejich porozumění a analýzu zemědělství a potravinářské politiky, a zvýšení jejich pochopení sociálních, kulturních a ekonomických faktorů, které ovlivňují a formovat vývoj a prosazování správy zemědělství. Tato kombinace představuje příležitost prozkoumat spojení mezi historickými, politické, vědecké, strategických a etických úvah podílejících se na organizaci potravinové politiky a zemědělství na mezinárodní úrovni. Program připravuje studenty identifikovat a vytvářet řešení pro spravedlivé a udržitelné systémy potravin. To přitahuje rozmanitost žáků od profesionálů k těm právě začíná svou kariéru. Všichni naši studenti sdílejí zájem na organizaci potravinových systémů a ve správě potravin. Magisterské se skládá ze dvou povinných specializace, dvěma zvolenými specializace a výzkumného projektu Final. Zaměření je 4 měsíc, 15 ECTS kredit předmět skládá z řady modulů (obvykle 3 nebo 4). Tyto specializace lze užívat samostatně nebo jako součást diplomové. Povinné obory: Analýza potravinových systémů Mezinárodní zemědělsko-potravinářská politika Volitelné Specializace: jídlo a společnost Nařízení... [-]

Magistr V řízení Bezpečnosti A Kvality Potravin

Grupo IOE
Online forma Kombinované September 2018 Španělsko Barcelona Madrid Murcia Valencia Kolumbie Bogotá Mexiko Mexico City Peru Lima Brazílie São Paulo + 10 více

S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. [+]

. Spotřebitelé stále více požadují bezpečnější výrobky, je-li tento požadavek jídlo dosáhne maximální úrovně. Provozovatel potravinářského podniku stojí před úkolem splnění těchto očekávání bezpečnosti, každá porucha v tomto ohledu budou přísně potrestáni spotřebitelé a vážný dopad na příjmy společnosti. S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. CÍLE Být schopen plánovat, realizovat, monitorovat a kontrolovat systémy řízení kvality potravin. Znát a posuzovat požadavky legálně požadovanou kvalitu potravin. Provádět a interního auditu systémů nejvíce mezinárodně uznávaný řízení kvality potravin: ISO 22000 PAS 220 (FSSC 22000), BRC a IFS. Vědět systémů environmentálního řízení a bezpečnosti a ochrany zdraví při vzrůstu. [-]

Magisterský Výživě A Kulinářské Umění

ABMS Open University Of Switzerland
Online forma Denní studium Kombinované 16 - 20 měsíců Přihlašování započato Švýcarsko Curych + 1 více

Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). [+]

3 předních univerzitách = 1 europské Všichni studenti budou mít kromě ABM diplom společný diplom s University of Dąbrowa Górnicza (WSB) a Tarase Ševčenka National University. 3 špičkové evropské univerzity = nejlepší Virtuální / Vzdálenost Program = 1 Top Evropský diplom ŠVÝCARSKO + EU + TOP žebříček 500 Advance své zkušenosti na ABM Spojte se s žáky a vůdci, jako jste vy v našem internetovém magisterských programech. Ty půjdou tak daleko, jak vaše mysl vás jako magisterského studia na ABM. Pro profesionály Magisterské výživy a kulinářské umění (Service Management potravin, MBA) znamená další úroveň úspěchu v každém akademickém oboru. Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). Studenti jsou vybaveny užitečnými zdraví konzultantů nástroje ke vstupu na trh práce a efektivněji a účinněji přispívat k organizacím v rámci této oblasti. Mistr v oblasti výživy a kulinářské umění je studijní program pro studenty, kteří chtějí posílit své schopnosti v oblasti zdraví a jídlo se zaměřením zejména na manažerské prvky. Tento studijní program se bude skládat ze studijního pobytu 12 měsíců, ve které studenti budou vyučoval formou přednášek. V našich magisterských programů, budete: Rozvíjet a praktikovat inovativní výzkumné metody. Získejte nejvyšší kvalitu vzdělání. Dosáhnout odborné publikovat v odborných časopisech. Staňte se úspěšný vědec a profesionální. MBA: 1 rok + práce Máme 4 příjem za rok: leden, duben, červenec a říjen Velitel bude mít vaše vedení na další... [-]

Magistr Co Do Kvality, Hygieny A Bezpečnosti Potravin

IMF Business School
Online forma Denní studium Kombinované 12 měsíců Přihlašování započato Španělsko Madrid + 1 více

Mistr v oblasti bezpečnosti a kvality potravin, může se přizpůsobit vědeckých poznatků v oblasti potravin, jeho neustále se měnící legislativy a kvalitativních aktualizace norem pro bezpečnost potravin. Studovat mistry v oblasti bezpečnosti a kvality potravin MFI rovněž umožňuje komplexní přístup k rozmanitosti potravinářského průmyslu, které existují na trhu a znalosti procesů, které se na ně vztahují. [+]

. Mistr v oblasti bezpečnosti a kvality potravin, může se přizpůsobit vědeckých poznatků v oblasti potravin, jeho neustále se měnící legislativy a kvalitativních aktualizace norem pro bezpečnost potravin. Studovat mistry v oblasti bezpečnosti a kvality potravin MFI rovněž umožňuje komplexní přístup k rozmanitosti potravinářského průmyslu, které existují na trhu a znalosti procesů, které se na ně vztahují. Rozvoj podnikání v potravinářském průmyslu, předpisů a legislativy Evropské unie, aby výrobci a dodavatelé odpovědný za poskytování spotřebitelům bezpečné a zdravé potraviny. V této souvislosti stále profesní organizace žalované vyplývá, technická kvalita a manažer bezpečnosti potravin s cílem zajistit a garantovat kvalitu produktů a procesů a tím i spokojenost zákazníků a spotřebitelů. Je třeba Obrázek auditora bezpečnost potravin a kontrola kvality zodpovědný za návrh, vývoj, implementaci a systémovou hygienu audity a bezpečnost potravin. Po dokončení on-line mistra v kvalitě, bude Hygiena a bezpečnost potravin získat dvojí titul ze strany MMF a University Camilo José Cela, se kterou se otevře svět nových pracovních příležitostí v oblasti vývoje, výroby, dopravy a zacházení s potravinami , Budete mít možnost realizovat v každé organizaci norem, standardů a standardů kvality: ISO, OHSAS, HACCP, BRC, IFS, GlobalGap, SAL ... Při provádění školení v oblasti zajišťování potravin MMF, budou mít přístup k pracovním příležitostem a praktiky, které přinášejí získané poznatky do skutečného světa v potravinářském průmyslu a potravinářských podniků. Proto program Zvládnutí potraviny, výživa, dietetika, základní aspekty potravinářské mikrobiologii a vše, která obklopuje jeho rozvoj a aktivitu. Vědět regulačního rámce a právních předpisů v potravinářském sektoru. Monitorovat, analyzovat a zajistit... [-]

Magistr V řízení Kvality, Hygieny A Bezpečnosti Potravin

IMF Business School Portugal
Online forma Kombinované 720 hodin Přihlašování započato Portugalsko Portugalsko Online

Mistr v oblasti bezpečnosti potravin a kvality umožňuje přizpůsobit vědecké poznatky v potravinářské oblasti právních předpisů v neustálé změny a aktualizovat kvalitativní normy platné v oblasti potravin. Studovat tento mistr vám také umožní získat znalosti o rozmanitosti potravinářského průmyslu, které existují na trhu a procesy, které se vztahují na každou z nich. [+]

Mistr v oblasti bezpečnosti potravin a kvality umožňuje přizpůsobit vědecké poznatky v potravinářské oblasti právních předpisů v neustálé změny a aktualizovat kvalitativní normy platné v oblasti potravin. Studovat tento mistr vám také umožní získat znalosti o rozmanitosti potravinářského průmyslu, které existují na trhu a procesy, které se vztahují na každou z nich. Hospodářský vývoj potravinářských předpisů a právních předpisů Evropské unie, aby výrobci a dodavatelé jsou odpovědné za dodávku potravin bezpečnější a zdravější spotřebitelů. Právě v této souvislosti, že profesionální stále požadovala organizace, technické kvality a bezpečnosti potravin, zodpovědný za zajištění a zajištění kvality produktů a procesů a tím i spokojenost zákazníků a spotřebitelů. Je velmi důležité, postava auditor bezpečnosti potravin a řízení kvality, který je zodpovědný za návrh, vývoj, implementaci a kontrolu hygieny potravin a bezpečnostních systémů. Chcete-li dokončit tento Master in kvality, hygieny a bezpečnosti potravin, bude mít dvojí titul MMF Business School a University Camilo José Cela, s nímž se otevírá svět nových pracovních příležitostí v rozvoji oblastí, výroby, přepravy a manipulace potravy. Budete mít možnost provádět v každé organizaci, standardy ISO modelů kvality a standardů, OHSAS, BRC, IFS, GlobalGAP a SAL. Při provádění školení o zajišťování potravin MMF Business School, budou mít přístup k výměně práce a stáží, který umožňuje napájení vzít získané poznatky v reálném světě potravinářského průmyslu a potravinářského podniku. Požadavky na přístupová Diplom nebo rovnocenná odborná praxe příjemci Licencované a / nebo odborná praxe, kteří chtějí získat technické dovednosti na fundamenty, aplikací a řízení systémů kvality v oblasti potravinářství program modul I Potravinářská... [-]

Magisterský Studijní Program V Potravinářském A Jídlo Vědy

Kristianstad University Sweden
Online forma Kombinované September 2018 Švédsko Kristianstad

Master program pro výživu a Meal vědy umožnit studentům využít služeb nezávislého, kritického a mezioborového celostní přístup k práci s výzkumem a vývojem potravin a jídel pro různé skupiny. [+]

. The Magisterský program pro výživu a Meal vědy umožnit studentům využít služeb nezávislého, kritického a mezioborového celostní přístup k práci s výzkumem a vývojem potravin a jídel pro různé skupiny. Z výchozího bodu jídla spotřebitele, budou relevantní výzkum nutno revidovat, aby pro studenty prohloubit, rozšířit a aktualizovat své znalosti aplikovat v různých aktivit, a podílet se na výzkumných projektech. Struktura a obsah Program se skládá z 60 kreditů. Práce umístění je volitelný kurz 7,5 kreditů. Program je vyučován online. Povinné předměty (45 kreditů) jsou označeny * * Vzhledem ke složitosti Food Choice: Veřejný jídlo ze spotřebitelského hlediska je 7,5 úvěry * Potraviny, Nadměrné a spotřebitele kritika 7,5 úvěry * Applied Statistics in věd zdraví, 7,5 úvěry * potrava pro mnoho: interdisciplinární přístup a metodologii, 7,5 úvěry Volitelný směr přes první nebo druhý cyklus kurzů v Food and Meal Science teorie, 15 kreditů, na Kristianstad univerzity nebo jiné vysoké škole. Tyto 15 kreditů může obsahovat druhý cyklus umístění / stáž, který obsahuje 7,5 úvěry * diplomové práce, 15 kreditů Rozvoj Studenti budou rozvíjet své kompetence získáním metodologické znalosti, dovednosti, úsudek a odborný přístup v rámci kurzů složitosti Food Choice: Veřejný jídlo od spotřebitele výhledu aplikovanou statistiku v věd zdraví a potrava pro mnoho: interdisciplinární přístup a metodologie , Tento základ bude doplněn a postaven na prostřednictvím volitelného specializaci v oblasti potravin a Meal Science. Finální složkou je míra projekt, ve kterém budou studenti používat oba své metody a zkušenosti s výhradou rozvíjet své vlastní otázky a odpovídat na jejich přes... [-]