Keystone logo

3 Online Magistr Programy v Management stravovacího úseku 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • Potravinářství a nápojářství
  • Potravinářský a nápojářský průmysl
  • Management stravovacího úseku
Studijní obory
  • Potravinářství a nápojářství (3)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Popular study format

    Popular education type

    Popular locations

    Online Magistr Programy v Management stravovacího úseku

    Magisterský titul je dvouletý nebo tříletý program, který umožňuje studentům absolvovat bakalářský titul na další úroveň. Magisterský studijní program je zaměřen na specifické znalosti, strategie a technologie relevantní pro studijní obor. Tento stupeň může poskytnout pozadí a dovednosti potřebné pro úspěšnou kariéru, stejně jako konkurenční výhodu na trhu.

    Co je Master v řízení potravin a nápojů? Řízení jídla a nápojů je dobrou volbou pro studenty, kteří se zajímají o kulinářský svět a chtějí rozvíjet zákaznické služby, podnikatelské a obchodní dovednosti. Může připravit studenty na kariéru ve stravovacích službách, pohostinství nebo cestovním ruchu. Mezinárodní programy mohou poskytnout příležitost ke studiu v centrech kulinářské vyvýšenosti, jako je Itálie, Francie a Španělsko. Kurzy často pokrývají širokou škálu obchodních a gastronomických předmětů, od toho, jak uvádět potraviny na trh a jak rozpočet na restauraci nebo hotel.

    Studenti se mohou naučit soubor dovedností, který snadno přechází do jiných profesí a oblastí života. Provozování restaurace nebo turistické atrakce vychází z organizačních, manažerských a finančních dovedností. Rozvíjení uznání za jemné jídlo, víno a vaření dodává životu vzrušující rozměr.

    Náklady na tento stupeň se liší. Program s kulinářským zaměřením se může lišit v časové ose, materiálech a požadavcích z programu zaměřeného na pohostinnost a cestovní ruch. Umístění také má dopad na náklady.

    Potravinářský a nápojový průmysl se může pochlubit kariérou, která může zahrnovat cestování a vystavení se jiným kulturám. Zaměstnanci se mohou stát součástí rozmanité pracovní síly a globální komunity, která sdílí společný zájem o vytváření kvalitních zkušeností zákazníků. Úspěšné práce, jako je prodej hotelových a stravovacích služeb, mohou vést k výkonným funkcím. Kariéra v oblasti výroby potravin, marketingu a distribuce jsou také možnosti. Nezávislé vlastnictví podniku je další možností.

    Míra v oblasti řízení potravin a nápojů je dobře uzavřený program, který dokáže otestovat schopnost studenta napříč celou řadou předmětů a rozvíjet zájem o nepředvídané oblasti. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, a to vyplněním vyplněného formuláře.