Magisterský titul je dvouletý nebo tříletý program, který umožňuje studentům absolvovat bakalářský titul na další úroveň. Magisterský studijní program je zaměřen na specifické znalosti, strategie a technologie relevantní pro studijní obor. Tento stupeň může poskytnout pozadí a dovednosti potřebné pro úspěšnou kariéru, stejně jako konkurenční výhodu na trhu. C…
Čtěte více
Magisterský titul je dvouletý nebo tříletý program, který umožňuje studentům absolvovat bakalářský titul na další úroveň. Magisterský studijní program je zaměřen na specifické znalosti, strategie a technologie relevantní pro studijní obor. Tento stupeň může poskytnout pozadí a dovednosti potřebné pro úspěšnou kariéru, stejně jako konkurenční výhodu na trhu.
Co je Master v řízení potravin a nápojů? Řízení jídla a nápojů je dobrou volbou pro studenty, kteří se zajímají o kulinářský svět a chtějí rozvíjet zákaznické služby, podnikatelské a obchodní dovednosti. Může připravit studenty na kariéru ve stravovacích službách, pohostinství nebo cestovním ruchu. Mezinárodní programy mohou poskytnout příležitost ke studiu v centrech kulinářské vyvýšenosti, jako je Itálie, Francie a Španělsko. Kurzy často pokrývají širokou škálu obchodních a gastronomických předmětů, od toho, jak uvádět potraviny na trh a jak rozpočet na restauraci nebo hotel.
Studenti se mohou naučit soubor dovedností, který snadno přechází do jiných profesí a oblastí života. Provozování restaurace nebo turistické atrakce vychází z organizačních, manažerských a finančních dovedností. Rozvíjení uznání za jemné jídlo, víno a vaření dodává životu vzrušující rozměr.
Náklady na tento stupeň se liší. Program s kulinářským zaměřením se může lišit v časové ose, materiálech a požadavcích z programu zaměřeného na pohostinnost a cestovní ruch. Umístění také má dopad na náklady.
Potravinářský a nápojový průmysl se může pochlubit kariérou, která může zahrnovat cestování a vystavení se jiným kulturám. Zaměstnanci se mohou stát součástí rozmanité pracovní síly a globální komunity, která sdílí společný zájem o vytváření kvalitních zkušeností zákazníků. Úspěšné práce, jako je prodej hotelových a stravovacích služeb, mohou vést k výkonným funkcím. Kariéra v oblasti výroby potravin, marketingu a distribuce jsou také možnosti. Nezávislé vlastnictví podniku je další možností.
Míra v oblasti řízení potravin a nápojů je dobře uzavřený program, který dokáže otestovat schopnost studenta napříč celou řadou předmětů a rozvíjet zájem o nepředvídané oblasti. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, a to vyplněním vyplněného formuláře.
Další možnosti v rámci tohoto oboru: