ONLINESTUDIES

Hledejte zde bakalářské studium na špičkových školách a univerzitách!

Magisterský titul se dosáhne pokročilým obdobím stipendia, které se často specializuje na studijní obor. Studenti sledují tento stupeň pro osobní znalosti a zlepšení a prohloubení své kariéry.

Co je Master v bezpečnosti potravin? Tento kurz je zaměřen na mnoho aspektů bezpečnosti potravin, distribuce, přípravy, manipulace a skladování. To může vyžadovat solidní uzemnění v chemii nebo biologii před přijetím. Enrollees často studují o nejnovějších pokrocích v oblasti stravovací vědy, stejně jako o metodách a přístupech k prevenci potravinových nemocí. Program může sestávat z jádra požadovaných tříd, které učí základy bezpečnosti potravin, volbu volitelných tříd, období nezávislého studia a diplomové práce.

Jednotlivci v tomto programu se běžně dozvídají o různých druzích onemocnění spojených s potravinami ao způsobech, jak zabránit šíření těchto onemocnění. Mohou také zvýšit svou schopnost analyzovat složité údaje a dělat vědecké úsudky.

Náklady na magisterský program v oblasti bezpečnosti potravin závisí na tom, kde je program nabízen, na dostupných stipendích a výdajích na školení. Chcete-li se dozvědět o jejich škole zájmu, potenciální enrollees by měl kontaktovat kancelář přijímání pro podrobnosti.

Osoby, které absolvují magisterský titul v oblasti bezpečnosti potravin, mohou najít zaměstnání na různých pracovištích. Mohou také být schopni pokročit v existující práci a získat vyšší úroveň odměny. Pracovní místa v této oblasti jsou obvykle k dispozici ve veřejném i soukromém sektoru, ačkoli farmy, zemědělské společnosti, vládní agentury a neziskové skupiny. Tituly pracovních pozic pro absolventy zahrnují inspektora, vědce v potravinářství, výzkumníka, balení potravin, manažera závodu, odborníka na biologii a hygienu potravin.

Programy jsou k dispozici v tomto studijním programu v mnoha zemích a prostřednictvím několika univerzit s možností online učení. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.

 

6 Výsledky v Bezpečnost potravin Filter

Master of Science v nařízení o bezpečnosti potravin

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
MSc
<
Kombinované studium
Angličtina
Online forma

Master of Science v regulaci bezpečnosti potravin je navržen tak, aby poskytoval studentům pochopení právní a regulační složitosti výroby potravin, označování a distribuce. Pr ...

Čtěte více

Magisterský titul v oboru kvalita, hygiena a bezpečnost potravin

IMF Business School
Magistr
<
Denní studium
<
Kombinované studium
<
12 měsíce
španělština
Online forma

Magisterský titul v oblasti bezpečnosti potravin a kvality, umožňuje přizpůsobit se vědeckým poznatkům v oblasti potravin, jejich neustále se měnícím legislativním ustanovením ...

Čtěte více

MSc Globální bezpečnost potravin (Bezpečnost potravin) - Online

Queen's University Belfast
MSc
<
Kombinované studium
<
3 roky
Angličtina
Online forma

Tento jedinečný kurz bezpečnosti potravin bude zahrnovat speciální moduly, jako jsou chemická a mikrobiologická bezpečnost krmiv a potravin, zdraví, globální potravinová legis ...

Čtěte více

Globální zabezpečení potravin a výživa (MSc / PgDip / PgCert - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
MSc
<
Kombinované studium
Angličtina
Online forma

Potravinová bezpečnost se týká dostupnosti, přístupu a využívání bezpečných, výživných a udržitelných potravin pro všechny, zejména zranitelné skupiny ve společnosti. ...

Čtěte více

Master on-line bezpečnosti potravin

CESIF
Magistr
<
Kombinované studium
španělština
Online forma

Tento magisterský stupeň je zaměřena na absolventy v chemii, biologii, farmacii, veterinární vědy, potravinářské technologie, agronomy nebo jakékoliv vysokoškolské vzdělání vz ...

Čtěte více

MSc / PgD / PgC Potravinářská technologie pro průmysl (Online distanční vzdělávání)

Cardiff Metropolitan University
MSc
<
Kombinované studium
<
5 roky
Angličtina
Online forma

Cílem tohoto on-line programu je rozvíjet pracovníky v potravinářském průmyslu, zejména ty, které pracují v oblasti technického zabezpečení jakosti a NPD, s konkrétním odkazem ...

Čtěte více