S mistrem ve výživě a zdraví se stanete zdravotníkem specializujícím se na potraviny a výživu, přispívajícím ke zlepšení výživy a podpoře návyků zdravého životního stylu u skupin nebo pacientů, s nimiž pracujete, a tím zlepšujete jejich fyzickou pohodu. a emotivní.
V dnešní společnosti existuje vysoká poptávka po odbornících, kteří mohou reagovat na rostoucí obavy o zdraví a nedostatek informací v oblasti potravin a výživy z důvodu prokázaného významu stravy při vývoji určitých chorob v životním cyklu a také jako v kvalitě života lidí obecně.
Během celého tréninkového programu budete trénovat a rozvíjet lidskou výživu a její různé aplikace, naučit se navrhovat a provádět adekvátní výživový plán na základě profilu skupiny, na kterou je zaměřen. Stejně tak budete vyškoleni v nejnovějších trendech v oblasti potravin, čímž získáte aktualizovaný a inovativní profesionální profil.
Studiem na ISEB získáte rady odborníků a lektorů, kteří spolu s metodikou studia zajistí váš profesionální úspěch.Kdo to je?Tento magisterský program je zaměřen na všechny profesionály a absolventy zdravotnických věd a všechny druhy profilů, kteří mají zájem o rozšiřování svých nutričních znalostí a o přispění ke zlepšení zdraví prostřednictvím podpory zdravých návyků.cíleVyškolte odborníky se silnými znalostmi o výživě, zdraví a různých souvisejících patologických stavech, aby bylo možné stanovit odpovídající terapeutické předpisy týkající se potravin
Osvojte si komunikační dovednosti, abyste věděli, jak přenášet znalosti z vědecké důslednosti
Naučte se, jak integrovat znalosti získané o funkčních zvláštnostech našeho trávicího systému
Naučte se navrhovat a hodnotit opatření ke zlepšení při přípravě diet a stravovacích plánů v různých vývojových fázích postižené populace
Znát vliv, který mají nutriční, fyzikální, chemické, mikrobiologické a funkční vlastnosti potravin na náš organismus
Naučte se, jak navrhovat, spravovat a provádět program nutriční intervence, dříve identifikovat sociální, demografické a epidemiologické prvky prostředí.
Implementovat mechanismy pro sledování a kontrolu rizik spojených s stravovacími návyky, s vědomím současné legislativy
Naučte se efektivně přenášet a radit v aktivitách na podporu zdraví a prevenci nemocí souvisejících s výživou a životním stylem