MSc V Potravinářství A Výživy člověka
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Klíčová informace
Umístění kampusu
Champaign, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Dálkové studium
Doba trvání
1 - 3 rok
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 712 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
* Na kreditní hodinu (pro dokončení je vyžadováno 32 kreditních hodin). Celková cena 22 784 $
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Katedra potravinářské vědy a výživy člověka na University of Illinois s hrdostí nabízí online magisterský studijní program bez diplomové práce. Mnoho studentů v tomto programu jsou pracující profesionálové. Možnost online doručování zpřístupňuje program studentům na různých místech, kteří také mohou vyvažovat cestovní plán pro svou kariéru.
Off-campus MS studijní program byl vytvořen v roce 1973 a stovky studentů získaly své MS tituly prostřednictvím programu. Živý online doručovací systém, zahájený v roce 2010, udržuje vysoce kvalitní neprofesní MS program, pro který je tato respektovaná univerzita známá.
Vstup do MS Online Food Science
Studenti, kteří mají zájem o získání online MS v oboru potravinářství, musí požádat o přijetí na Graduate College na University of Illinois v Urbana-Champaign. Je možné absolvovat konkrétní online kurz, aniž byste byli ve studijním programu nebo pokročili směrem k titulu MS.
COVID-19 dočasné změny pro proces žádosti
Kvůli dopadu COVID-19 na testovací centra FSHN dočasně upustí od požadavku GRE oddělení na všechny žadatele jaro / podzim 2021.
Graduate College nyní také dočasně přijme výsledky zkoušek Duolingo English Test pro testy provedené v období od 1. února do 1. srpna 2021. Test Duolingo English Test bude přijímán jako alternativa k TOEFL a IELTS pro prokázání znalosti angličtiny u postižených žadatelů.
Pro přijetí na Graduate College
Je vyžadován bakalářský titul. Je žádoucí, ale není to nutné, aby tento titul souvisel s fyzickými, biologickými, zemědělskými nebo inženýrskými vědami.
Požadované základní kurzy zahrnují obecnou chemii, organickou chemii, mikrobiologii, fyziku a počet. Pokud v těchto oblastech studia nemáte dostatek, můžete ke splnění nezbytných předpokladů absolvovat korespondenční kurzy, jiné kurzy distančního vzdělávání nebo tradiční kurzy ve třídě (na komunitní vysoké škole nebo čtyřleté instituci).
TOEFL je vyžadován od všech studentů, kteří studovali v neanglicky mluvících institucích před zahájením studia na University of Illinois A neměli 2 z posledních 5 let prezenčního studia v anglicky mluvících institucích nebo přijímají pokročilé stupně (ekvivalent MS nebo lepší) z anglicky mluvící instituce.
Informace o podání žádosti
Při online podávání žádostí prosím vyberte 10KS0037MSU [Food Science and Human Nutrition (Online) -MS].
Veškeré podpůrné materiály (přepisy ze všech zúčastněných univerzit, tři doporučující dopisy a osobní prohlášení) musí být obdrženy do zveřejněné uzávěrky přihlášek, aby bylo možné plně zohlednit jejich přijetí v tomto termínu. Podpůrné materiály předložené po termínu mohou mít za následek zpoždění přihlášky do dalšího semestru.
Termíny pro podávání přihlášek: jaro - 1. října; Podzim - 1. května
Nabídky online kurzů
Online kurzy jsou koordinovány prostřednictvím Centra pro inovace ve výuce a učení (CITL). Navštivte prosím web, kde se dozvíte více o online kurzech a zaregistrujete se pro aktuální kurzy. Před přihlášením na kurzy nemusíte být přijati na Graduate College; Chcete-li se však započítat kredit do kurzu MS v oboru potravinářství, musíte být přijati do postgraduálního programu nebo požádat o převod kreditů za kurz poté, co jste byli přijati.
Online program MS Food Science nabízí každý semestr, včetně letního semestru, jeden až tři kurzy. Všechny online kurzy jsou ŽIVÉ a student musí být k dispozici k účasti během uvedené doby kurzu.
Úplný seznam kurzů je uveden níže. Všechny online kurzy jsou ŽIVÉ.
FSHN 414 Chemie potravin
Zkoumá chemické aspekty hlavních složek potravy: voda, sacharidy, bílkoviny a lipidy; vlastnosti pigmentů, solí a potravinových disperzí. Předpoklad: Organická chemie. 3 hodiny.
FSHN 440 Aplikované statistické metody
Statistické metody zahrnující vztahy mezi populacemi a vzorky; sběr, organizace a analýza dat; a techniky testování hypotéz s úvodem do regrese, korelace a analýz rozptylu omezených na zcela randomizovaný design a design randomizovaného úplného bloku. Předpoklad: Algebra. 4 hodiny.
FSHN 460 Potravinářské inženýrství
Zkoumá použití principů procesního inženýrství při přeměně surových zemědělských materiálů na hotové potravinářské výrobky. Témata zahrnují jednotky a rozměry, materiálové bilance, energetické bilance, termodynamika, přenos tepla, psychrometrie, chlazení a mechanické separace. Prerekvizity: Fyzika a počet. 3 hodiny.
FSHN 461 Zpracování potravin I
Principy, operace jednotky a aplikace konzervace a zpracování potravin vysokoteplotními, chladicími a mrazicími procesy; zahrnují přenos tepla, kinetiku, chemické a mikrobiální změny v potravinách v důsledku zpracování; přednáška. Prerekvizita: Chemie potravin, mikrobiologie a potravinářské inženýrství. 4 hodiny.
FSHN 464 Nápojová věda a technologie
Prozkoumává výzkum, vědu a technologii výroby bezpečných a vysoce kvalitních nápojů pomocí aplikace potravinářské chemie, mikrobiologie potravin a principů zpracování potravin. 2 hodiny.
FSHN 469 Balíčkové inženýrství
Mezioborové studium materiálů, strojů, výzkumu, designu, technik, aspektů životního prostředí, etiky a ekonomiky používaných v globálním obalovém průmyslu s důrazem na implementaci vylepšených technologií pro problémy jedinečné pro balení potravin. V průběhu kurzu bude zachován důraz na širokou systémovou povahu obalů. Prerekvizita: chemie, fyzika, počet. 3 hodiny.
FSHN 471 Potravinářská a průmyslová mikrobiologie
Vztah mikroorganismů k výrobě a konzervaci potravin, k průmyslové fermentaci a zpracování a sanitaci. Prerekvizita: Organická chemie a experimentální mikrobiologie. 3 hodiny.
FSHN 517 Fermentované a destilované nápoje
Technologie výroby, mikrobiologie a chemie (včetně chemie složení, chemie příchutí a chemie stárnutí) fermentovaných a destilovaných nápojů. Předpoklad: Postavení postgraduálního studenta nebo kurz mikrobiologie potravin a kurz chemie potravin nebo biochemie. 2 hodiny.
FSHN 518 Chemistry of Lipids in Foods
Podrobné zkoumání chemických a fyzikálních vlastností lipidů v potravinách. Předpoklad: chemie potravin. 3 hodiny.
FSHN 519 Flavour Chemistry & Analysis
Poskytuje postgraduálním studentům nástroje a porozumění nezbytné pro studium komplexních systémů chuťových látek. Studenti se naučí: 1) moderní techniky analýzy používané při chemickém hodnocení potravinářských chuťových systémů, 2) přijatelné techniky pro senzorické hodnocení chuti potravin, 3) přístupy pro kombinované senzoricko-analytické hodnocení potravinových příchutí a 4) principy chemie potravinových příchutí s důrazem na některé dobře srozumitelné systémy příchutí. 4 hodiny.
FSHN 595 Pokročilá témata vědy o potravinách
Podrobné přednášky a / nebo laboratorní studie vybraných témat z potravinářství. Studium může být specializovaným tématem v kterémkoli z následujících oborů: (A) Chemie potravin; (B) potravinářská mikrobiologie; (C) výživa; (D) Zpracování potravin / Strojírenství. 1 až 4 hodiny. Témata, která budou nabízena, zahrnují (mimo jiné:
Pokročilá témata v senzorické vědě
Tento kurz se bude zabývat podrobnějšími a aktuálními tématy smyslové vědy nad rámec úvodního úvodního smyslového kurzu. Hlavními tématy kurzu, o nichž se bude diskutovat, jsou fyziologické a psychologické základy pro senzorické hodnocení, Thurstonovo modelování v rozdílových testech, vícerozměrné statistické metody pro senzorické studie. Studenti budou diskutovat a kritizovat současné výzkumné práce ve smyslové vědě a vypracují návrh výzkumu smyslového hodnocení. 3 hodiny.
Enzymologie potravin
Principy enzymatických reakcí, faktory ovlivňující aktivitu enzymů a použití enzymů v analytických a potravinářských aplikacích. Diskutuje o vlivu parametrů, jako je koncentrace substrátu a enzymu, pH, teplota a inhibitory na enzymatickou aktivitu. Poskytuje specifičnost a mechanismus působení enzymů v kontextu jejich rolí v potravinách na základě zvážení příkladů vybraných z enzymů důležitých pro potravinovou vědu. zahrnovat přednášky a cvičení běžně používaná v základním a aplikovaném výzkumu v potravinářské enzymologii. Pravidelné diskuse o nedávných recenzovaných článcích zabývajících se hlavními třídami enzymů. Předpoklad biochemie. 3 hodiny.
Bezpečnost potravin pro globální zabezpečení potravin
Jak může bezpečnost potravin podporovat dostupnost a přístup ke kulturně vhodným potravinám pro všechny lidi? Studenti tuto otázku prozkoumají zapojením do literatury o břemenu nemocí přenášených potravinami, o technologiích pro posuzování a řízení rizik a o rizicích bezpečnosti potravin pro konkrétní komoditu.
Výživa pro zdraví a fitness
Studenti prozkoumají potřeby makro a mikroživin, energetické systémy, výživu a sportovní doplňky, regulaci hmotnosti, zlepšení zdraví a prevenci nemocí. Kurz bude klást důraz na živiny a složky potravin, které jsou k dispozici, nebo ve vývoji určeném ke zlepšení zdraví a sportovního výkonu se zaměřením na to, jak tyto informace integrovat do potravinářských průmyslových odvětví. Technologie produkce a zeleniny. Studenti prozkoumají bezpečnost a využití ovocných a zeleninových surovin od sklizně po zabudování do finálního spotřebního zboží.
Vztahy s vodou v potravinách
Pokročilé studium chování vody a pevných látek ve složkách a skutečných potravinářských systémech, zejména ve vztahu k bezpečnosti a stabilitě potravin. Mezi hlavní témata patří vlastnosti vody, vodní aktivita, mobilita vody a mobilita pevných látek (například skleněný přechod). Podrobně jsou diskutovány praktické techniky pro měření těchto parametrů, včetně sorpčních izoterm, nukleární magnetické rezonanční spektroskopie a zobrazování a diferenciální skenovací kalorimetrie. 4 hodiny.
FSHN 598 Pokročilé speciální problémy
Kontrolovaný výzkum zvláštních problémů ve vědě o potravinách. Projekt musí být schválen tematickým poradcem před začátkem semestru.
Požadavky na program
K získání online magisterského titulu bez práce musí studenti absolvovat 32 hodin kurzu a úspěšně složit ústní zkoušku. Studenti, kteří získali až 12 hodin absolventského kreditu, když jsou zapsáni jako studenti bez vysokoškolského studia na University of Illinois v Urbana-Champaign, mohou požádat o tyto hodiny a až 12 hodin absolventského kreditu získaného v jiné instituci. Všichni studenti musí získat stupeň B nebo lepší, aby mohli jakýkoli kurz přenést na postgraduální titul.
V průměru studenti absolvují jeden kurz za semestr, což znamená přibližně 11 semestrů práce v kurzu. Ústní zkouška se koná poté, co student dokončí všech 32 hodin kurzu a důrazně se doporučuje, aby se student před ústní zkouškou připravil přibližně na 2–3 měsíce.
U studentů, kteří se účastní pouze jednoho kurzu, tedy dokončení studia trvá přibližně čtyři roky. Studenti se mohou každý semestr zaregistrovat do více než jedné třídy; doporučuje však katedra, aby se student neúčastnil více než dvou tříd v jednom semestru.
Přijímací řízení
Galerie
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Master of Science v nařízení o bezpečnosti potravin
- Online USA
Doktor filozofie (Ph.D) v oboru potravinářství
- London, Spojené království
- Bologna, Itálie
Doktor filozofie (PhD) ve výzkumu v potravinářství
- Online