Kuchař / kuchař IHK

Všeobecné informace

Popis programu

Přehled

Zejména v oblasti pohostinství - a to i v kuchyni - to je obrovský rozdíl, zda je jeden pracovní nebo nekvalifikovaní, nebo má odbornou kvalifikaci!

K tomu, aby kvalifikované a nekvalifikované pracovní síly profesní kvalifikace obchodní komory jako kuchař / kuchař komoře, Hotel Fernschule Poppe & Neumann nabízí jedinečný v Německu šanci dohnat to na částečný úvazek distančního vzdělávání kurzu a bez ztráty příjmů.

perspektivy

S distanční samozřejmě hotelové Fernschule Poppe & Neumann a odbornou kvalifikaci jako kuchař / kuchař CCI nabízet dalekosáhlé příležitosti na trhu práce:

  • Stupněm zaměstnání (CCI certifikát)
  • Více uznání při práci
  • Sociální pokrok - lepší možnosti výdělku
  • Vývoj a pracovní příležitosti v kuchyni

Vyšetření asistenti / pro kuchaře / vařit CCI je kariéry měniče často prvním krokem k další cíle výcviku: Následná modernizace školení / pro kuchaře / in a / nebo dietní kuchař / dietologem CCI může také s sebou další zastávkou na cestě na kariérním žebříčku být. Využijte této příležitosti!

Kurz je zaměřen na kariéry měniče, kvalifikovaných i nekvalifikovaných pracovníků / dovnitř a pomáhajících rodinných příslušníků se alespoň 34 měsíců praxe v kuchyni.

obsah kurzu

State-certifikována a kurz z / na vaření / vaříme CCI se vyznačuje tím, zralý na základě odborné praxe studijních dokumentů. Stejně jako všechny Poppe & Neumann-distančního vzdělávání je také kurz kuchař / kuchař CCI určen k zaměstnání a odborné přípravě může být optimálně zařídit.

multidisciplinární part

  • Jednání s hosty, poradenství a prodej
  • Vybavení, stroje, spotřební zboží, pracovní metody a hygiena
  • kuchyňský kout
  • service area
  • řízení zásob, office organizace a komunikace
  • Reklama, podpora prodeje a obchodní služby

Složit určitou část

  • Kuchyňská linka technické procesy a rostlinné potraviny
  • Polévek a omáček
  • Ryby, korýši a korýši
  • Maso, zvěřina, drůbeží maso a droby
  • Aperitivy, uzeniny, mléčné výrobky a vejce
  • Teige, hmoty a dezerty

Zulassungssvoraussetzungen

Mají čas testování minimálně 4 ½ let odpovídající zkušenosti v prostoru kuchyně

To znamená, že: Můžete začít s odbornou praxí 34 měsíců s možností dálkového studia už, protože pracujete při studiu dále a tak mít čas na testování potřebné odborné zkušenosti.

Studie trvání a náklady

Organizace času

Distanční vzdělávání (20 měsíců)

V této fázi svého distanční kurzu budete dostávat měsíční lekci. Kurz materiál, který se připravuje na zkoušku na / pro Hotel Kaufmann / žena IHK.

Test (IHK)

Po úspěšném vzdálenost learningový kurz vyšetření u IHK koná.

základní

Vždy se můžete zaregistrovat - samozřejmě začíná každý měsíc na 1. nebo 15.

Poplatky za studium

Školné je € 85.00 za měsíc (Celkové náklady € 1,700.00)

normální doba

Běžná lhůta pro kurzu je 20 měsíců.

Samozřejmě můžete - bez dodatečných nákladů - nebo zkrátit distanční vzdělávání individuálně a protáhnout. Závisí pouze na tom, kolik máte času se učit a samozřejmě skutečnost, že jsou splněny podmínky pro přijetí v době testování.

Financování a podpora

měsíční splátka

Na Poppe & Neumann platit školné v pohodlí měsíční sazby kurzu.

ušetřit daně

Můžete provést až do výše € 4,000.00 za rok pro školení u Poppe & Neumann daně jako výdajů souvisejících. K tomu budete mít na konci kalendářního roku, potvrzení o kompenzaci ze mzdy daňového období.

Bildungsscheck

Čelit hrozící nedostatek kvalifikovaných pracovníků, mnohé státy zahájily své vlastní finanční prostředky z Evropského sociálního fondu. Jako uznávané vzdělávací instituce, můžete mít prospěch z tohoto zvláštního grantu na náklady na vzdělávání.

Poslední aktualizace Dub 2017

Informace o škole

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegu ... Čtěte více

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegung und der Systemgastronomie. Méně
Německo online