Hotel mistrovský IHK

Všeobecné informace

Popis programu

Přehled

odpovědný za úspěch hotelu a blaho hosta - pro Hotel Master a hotelových mistrů je to každý den, vzrušující výzva. Na rozdíl od kuchyňského a restauračního mistra jeden najde Hotel mistry téměř ve všech oblastech podnikání. Patří k nim oddělení potravin a nápojů řízení, nákupu a skladového hospodářství, příjem a recepci, úklid nebo Úklid pokojů, Prostory nebo obchodní / prodejní kompetentním partnerem. Odpovědnost za malé a střední podniky to jako hotel mistra IHK a vedení úspěchu celé společnosti a držet vedle pohodu hostů, vždy hospodářských výsledků v mysli.

perspektivy

Poppe & Neumann absolventi Master Hotel IHK celosvětové práci jako

  • Ředitelé předních hotelů top
  • Majitel nezávisle řízené hotely
  • Konzultanti, trenéři, obchodní konzultanti
  • Potraviny a nápoje manažer
  • Vedoucí pracovníci na výletních lodích
  • Vedoucí pracovníci v exkluzivní služby pro seniory
  • Specializovaní učitelé odborných škol a veřejných či soukromých vzdělávacích institucí

nebo studovat proto, že získali u mistra, vysoké školy přijetí či běh úspěšného podnikání. Magistr řemeslník je a zůstává - národní a mezinárodní - centrální stavební kámen pro uplatnění pro své budoucí kariéře v pozici vedení / managementu v hotelnictví a gastronomii v gastronomii, catering, průmyslu a - v neposlední řadě - pevná základem pro úspěšný self-zaměstnání.

Kurz je zaměřen na

Hotelfachleute dokončil výcvik kariéry měniče, kvalifikovaných a nekvalifikovaných pracovníků a rodinných příslušníků s nejméně 5 a půl let pracovních zkušeností v oblasti pohostinství

obsah kurzu

Základem pro obsah kurzu je „DIHK dalšího vzdělávání předpisy o auditu certifikované uznaným kvalifikace hotelových mistrů“ z obchodní komory ve Frankfurtu nad Mohanem.

Pokud jste si ještě vzali zkoušku způsobilosti instruktora, který je součástí vaší přípravy na Hotel Master zkoušky a jeden z požadavků pro přijetí.

Ausbildereignung vyšetření CCI (ADA)

Příprava na instruktora aptitude testovací SKI zahrnuje první část mistra „profesionální a pracovní vzdělávací kvalifikaci“ a nastaví (epištoly) ze sedmi výukových jednotek:

  1. Úvod Lekce
  2. Akce: Zkontrolujte požadavky na školení a tréninkový plán
  3. Akce: Připravit školení a pomoc při náboru stážistů
  4. Akce: vzdělávání plnit I
  5. Akce: vzdělávání plnit II
  6. Akce: kompletní trénink
  7. Zkouška simulace Školení trenérů

závěrečný projekt

Bezprostředně před testováním naši absolventi zúčastnit dvou a půl dnech ověření zintenzivnění semináře a vzít následně v písemné, ústní a praktické zkoušky před IHK Frankfurt am Main část.

Příprava na zkoušku Hotel Master se skládá z 16 vyučovacích dopisů a periferní doprovodnou knihu dohromady a léčit - praktický - následující témata, v souladu s územním plánem IHK Frankfurt am Main:

kvalifikace související s podnikáním

Subtestem „dovednosti hospodářství v souvislosti s“ se skládá z následujících kvalifikačních oblastech:

  • Economics and Business Administration
  • Účetnictví
  • Právní a daňové
  • management

V tomto rámci lze zkontrolovat:

  • Finanční struktury,
  • Obchodní funkcí a jejich interakce
  • Start-up a právní formy podnikání
  • Podnikové kombinace
  • základní aspekty účetnictví
  • finanční účetnictví
  • manažerské účetnictví
  • Zhodnocení ekonomické ukazatele
  • rozpočtování
  • právní vztahy
  • daňové Úvahy
  • obchodní organizace
  • personální management
  • personální rozvoj

Konkrétní akční kvalifikace

Kvalifikace důraz „radí návštěvníkům, příjem a uložení“

  • rozpoznávat individuální potřeby hostů a jít do toho
  • Book, Book a fakturace
  • plan, provádění a sledování obchodní služby
  • aplikovat komunikační metody a nástroje
  • poskytují jídlo a pití, znalost běžných typů služeb

priority kvalifikace: „chování zaměstnanců a podporovat“

  • určení kvantitativních a kvalitativních personálních potřeb
  • Vytvoření specifikace pracovních míst, plány práce a popisy
  • Vybrat tým, nasazovat a motivovat s ohledem na jejich vhodnost, stejně jako provozní požadavky
  • Personál zavést v oblasti své působnosti, vydávat pracovní příkazy a pokyny a dohlížet na jejich řádné plnění
  • Personální rozvoj opatření kvalifikovat a cílené motivaci při zohlednění provozních potřeb a zájmů zaměstnanců plánují a příčina
  • Zaměstnanci, pokud jde o hodnocení výkonu a chování a vydávat kvalifikované certifikáty

Kvalifikace důraz na „plánování, provádění a sledování procesů“

  • vypracovat operativní a pracoviště organizace zvažuje možnosti outsourcingu
  • Vytvoření práce a plánování
  • zajištění provozní a bezpečnost práce
  • v souladu s environmentálními a hygienickými předpisy
  • zohledňují příslušné zákony a předpisy

Kvalifikace zaměřit: „získat produkty a udržovat“

  • otevřených zdrojů a využívá
  • porovnávat a vyhodnocovat nabídky
  • uskladnění zboží správně
  • Zboží dlouhodobé spotřeby vhodné pro práce na přípravě a udržení
  • zajistit údržbu produktu, využíváme energii ekonomicky
  • Zařízení péče a operačních systémů
  • vytvořit potřebné investice a podporovat jejich údržbu

Kvalifikace důraz na „plánování, organizaci a marketingu služeb“

  • rozvíjet marketingové koncepty, provádět a sledovat jejich úspěch
  • nabízet služby, jídlo a pití na podporu prodeje
  • Nabídky a reklamní koncepce vytvářet, znát reklamní příležitosti a materiály a aplikovat
  • budovat vztahy a udržovat, provozovat Public Relations

Zulassungssvoraussetzungen

Certifikát instruktora (ADA) - to vám bude dokončena, pokud již není k dispozici jako součást kurzu Masters v Poppe & Neumann Po úspěšném absolvování tréninku budete mít nejméně 3 roky odpovídající praxe v době testování.

To znamená, že můžete začít do šesti měsíců po tréninku s distančního vzdělávání, jak budete pokračovat v práci při studiu a tak mít čas na testování potřebné odborné zkušenosti.

Ale i když nemáte titul v oboru hotelového managementu, ale více než 8 let odborné praxe v době zkoušky, můžete provést Hotel Meister.

To znamená, že můžete začít s 5 ½ let odborné zkušenosti s dálkovým studiem, že pokračovat v práci při studiu a tak mít čas na testování potřebné odborné zkušenosti.

Studie trvání a náklady

Organizace času

Distanční vzdělávání (30 měsíců vč. Ada zkouška, 24 měsíců bez ADA zkoušky)

V této fázi vašeho distančního vzdělávání dostanete svou lekci v měsíční řady. Učební osnovy vás připravuje na zkoušku na Hotel Master IHK.

Seminář 1 (zkouška způsobilosti trenér 4 dny)

Po úspěšném dokončení první části distančního vzdělávání „školení školitelů“, po vyhodnocení a třídění zahraničních kontrolních úkolů z toho vás zveme, aby se 4-denní semináře a vyšetření blok.

Tento seminář vede po mnoho let Christoph Ladewig, majitel a ředitel hotelu Fernschule Poppe & Neumann (a to i na mnoho let auditor IHK Frankfurt nad Mohanem).

Zveme vás do tréninkového hotelu korespondence školy Poppe & Neumann a mají postaráno o nás, samozřejmě, před ním, že jste zůstat zdravý během čtyř dnů a musí být krmena.

Seminář a zkoušky probíhají ve výcvikovém hotelu, což znamená, že se nejprve připraví dva intenzivní dny písemné zkoušky IHK, který se koná na místě.

Po písemný test ústní zkouška a učení se praktikuje a čtvrtý den dal předtím - cestoval do výcvikového Hotel - Výbor pro audit Hospodářské komory vaše zkoušky.

Seminář 2 (5 dnů)

Po úspěšném absolvování celého distančního vzdělávání, po vyhodnocení a třídění zahraničních kontrolních úkolů, vám (prezence období) zve na první část ověřovacího zintenzivnění semináře.

V pětidenní blok „připravit na písemné části zkoušky související s ekonomikou Qualifkationen“ Jsou z našich kvalifikovaných učitelů - připravený detailně na následujících písemná zkouška „dovednosti související s podnikáním“ - dlouhé úspěšných profesionálů z oboru. V rámci semináře bude obsah písemného testu být léčen a intenzivně audit orientované.

Nyní máte šest týdnů konsolidaci obsahu, a tak připravila půdu pro další seminář bloku.

Seminář 3 (5 dnů)

Třetí část prezenční fáze je připravit - opět pod vedením naší fakulty - na následné písemné zkoušky „dovednosti specifické pro akce“, jakož i požadavky na praktickou a ústní zkouškou.

O šest týdnů později (doba, po kterou CCI potřebuje pro hodnocení písemných zkoušek) všichni účastníci cestovat znovu k praktické a ústní zkoušky IHK. Díky perfektní přípravu a dohled nad nimi neustále sledovat svého pána v ruce.

Samozřejmě, budeme vás informovat v předstihu o ubytovacích a stravovacích zařízení v průběhu seminářů a zkoušek.

základní

Vždy se můžete zaregistrovat - samozřejmě začíná každý měsíc na 1. nebo 15.

Poplatky za studium

Přiřadit být instruktoři kurzů včetně zkoušky způsobilosti výuky 149,00 € měsíčně (celkové náklady € 4,470.00).

Bez instruktor talentové zkoušky (protože jste již uložena) jsou školné měsíčně € 147.00 (Celkové náklady € 3,528.00).

normální doba

Běžná doba pro kurz, včetně instruktora talentové zkoušky je 30 měsíců. Bez instruktora aptitude test je 24 měsíců.

Samozřejmě můžete - bez dodatečných nákladů - nebo zkrátit distanční vzdělávání individuálně a protáhnout. Jediné, závisí na tom, kolik máte času se učit a samozřejmě za předpokladu, že jsou splněny podmínky pro přijetí v době testování.

Financování a podpora

měsíční splátka

Na Poppe & Neumann platit školné v pohodlí měsíční sazby kurzu.

ušetřit daně

Můžete provést až do výše € 4,000.00 za rok pro školení u Poppe & Neumann daně jako výdajů souvisejících. K tomu budete mít na konci kalendářního roku, potvrzení o kompenzaci ze mzdy daňového období.

Bildungsscheck

Čelit hrozící nedostatek kvalifikovaných pracovníků, mnohé státy zahájily své vlastní finanční prostředky z Evropského sociálního fondu. Jako uznávané vzdělávací instituce, můžete mít prospěch z tohoto zvláštního grantu na náklady na vzdělávání.

Poslední aktualizace Duben 2017

Informace o škole

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegu ... Čtěte více

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegung und der Systemgastronomie. Méně
Německo online