Filter
Diploma
Evropa Tempo: Všechny

Průměrná diplom kurz z jakéhokoli orgánu trvá jeden až dva roky. Tyto programy obvykle nabízejí studentům možnost prozkoumat konkrétní předmět zájmu, nejčastěji se zaměřením na studiích týkajících se technických znalostí nebo odborných dovedností.

Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, které patří: produkty živočišné potraviny, rostlin potravin, zpracování potravin a kvality, analýza potravin, potravinářské obaly, potravinářské vývoj produktů.

Zatímco kurzy distančního vzdělávání mají data splatnosti, které musí být splněny, je báječný dohoda o shodě o tom, kdy můžete provádět úkoly při studiu na dálku. S on-line, mohl opustíte diskusní skupinu podle potřeby vrátit se do práce a pak se připojit po práci v případě potřeby. Kurzy distančního vzdělávání může být v libovolném místě, máte přístup k Internetu. Můžete dokonce absolvovat kurzy z internetového salonku v každém hotelu na celém světě, pokud budete potřebovat dovolenou.

Existuje více než čtyři tisíce vysokoškolské organizace v Evropě, od předních výzkumných institucí do malých, učení zaměřených vysokých škol. Evropa sama o sobě není tolik liší od ostatních kontinentů, sahající od polárního kruhu až po pobřeží Afriky.

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:
MSc

1 Výsledky v Technologie potravin, Evropa, Dálkové

Asturias Corporación Universitaria

Aby se snížilo riziko otravy potravinami a poskytly spotřebitelům bezpečné potraviny, potravinářský průmysl se zabýval prováděcími systémy a normami, které zaručují bezpe ... [+]

Diplom v oblasti bezpečnosti potravin

Aby se snížilo riziko otravy potravinami a poskytly spotřebitelům bezpečné potraviny, potravinářský průmysl se zabýval prováděcími systémy a normami, které zaručují bezpečnost potravin. Existuje řada praktických nástrojů, které vedou k zavedení, implementaci, udržování a zlepšování systémů řízení kvality, jako jsou systémy BPM, HACCP a bezpečnost potravin včetně auditorských technik ISO 22000. \ t : 2005

Diplom Potravinová bezpečnost s akreditací interního auditora pro potravinovou bezpečnost Univerzity Asturias a IEP umožní účastníkům rozvíjet dovednosti potřebné pro řízení těchto nástrojů v této oblasti znalostí.... [-]

Španělsko Madrid Kolumbie Bogotá
Leden 2020
španělština
Kombinované
120 hodiny
Online forma
Přečtěte si více v češtině