Filter
Diploma
Španělsko Tempo: Všechny

Hledejte zde bakalářské studium na špičkových školách a univerzitách!

Diplom je dokument uděluje libovolného počtu institucí, z vysokých škol na odborných školách. Záměrem je ukázat, že jeho držitel má specifické znalosti v daném předmětu a byla dokončena v kurzu k tomuto účelu.

Potravinářské vědy je obor, který se zaměřuje na biologické složení potravin, jakož i chemické procesy potřebné k vytvoření potraviny. Učení o potravinářských věd, mohou být jednotlivci připraveni vytvořit bezpečné a výživné potravinářské výrobky, které mohou být dodány bezpečně po celém světě.

I když moje navštěvovat kurzy distančního vzdělávání on-line, některé univerzity držet zahájení na několika místech. Dalo by se dokonce přestat užívat třídy pro mnoho týdnů v průběhu roku bez vyřazení a bez házení své studentské půjčky na splacení. To je silný argument mnoho lidí se přihlíží při zapsal do distančního vzdělávání tříd.

Španělsko, oficiálně Španělské království, je suverénní stát a členský stát Evropské unie. Nachází se na Pyrenejském poloostrově v jihozápadní Evropě. Španělské univerzity regulovat přístup k vlastní stupňů a opravit akademické poplatky. Mohou také nabídnout neoficiální postgraduální tituly. Hlavní město Madrid má možná největší počet barů na obyvatele některého evropského města a velmi aktivní noční život.

Najděte nejlepší akreditované vysoké školy, obchodní školy, univerzity s bakalářským studiem v Evropě, USA, Asii, Austrálii, Velké Británii, a mnoha jiných zemí zde! Ušetřete čas!

Čtěte více Méně

1 Výsledky v Technologie potravin, Španělsko, Dálkové

Asturias Corporación Universitaria

Aby se snížilo riziko otravy potravinami a poskytly spotřebitelům bezpečné potraviny, potravinářský průmysl se zabýval prováděcími systémy a normami, které zaručují bezpe ... [+]

Diplom v oblasti bezpečnosti potravin

Aby se snížilo riziko otravy potravinami a poskytly spotřebitelům bezpečné potraviny, potravinářský průmysl se zabýval prováděcími systémy a normami, které zaručují bezpečnost potravin. Existuje řada praktických nástrojů, které vedou k zavedení, implementaci, udržování a zlepšování systémů řízení kvality, jako jsou systémy BPM, HACCP a bezpečnost potravin včetně auditorských technik ISO 22000. \ t : 2005

Diplom Potravinová bezpečnost s akreditací interního auditora pro potravinovou bezpečnost Univerzity Asturias a IEP umožní účastníkům rozvíjet dovednosti potřebné pro řízení těchto nástrojů v této oblasti znalostí.... [-]

Španělsko Madrid
Leden 2020
španělština
Kombinované
120 hodiny
Online forma
Přečtěte si více v češtině