Filter
Diploma
Jižní Amerika Tempo: Všechny

Diplomová celoroční se pohybuje v rozmezí od obecného ke technické, ale to je často spojena s konkrétní dovednosti. Dokončení programu tohoto druhu obvykle trvá kdekoli od jednoho do dvou let, které nabízejí možnost umístění v příslušné profesi.

Bezpečnost potravin je rostoucí v oblasti veřejného zdraví, aby se zabránilo onemocnění z potravin ovlivnění spotřebitelů. Pozice v této oblasti jsou ve vysoké poptávce podporovat bezpečnou manipulaci a přípravu potravin v jakékoliv fázi zpracování a spotřeby.

Zatímco kurzy distančního vzdělávání mají data splatnosti, které musí být splněny, je báječný dohoda o shodě o tom, kdy můžete provádět úkoly při studiu na dálku. S on-line, mohl opustíte diskusní skupinu podle potřeby vrátit se do práce a pak se připojit po práci v případě potřeby. Kurzy distančního vzdělávání může být v libovolném místě, máte přístup k Internetu. Můžete dokonce absolvovat kurzy z internetového salonku v každém hotelu na celém světě, pokud budete potřebovat dovolenou.

Jižní Amerika To je ohraničené na západě Tichým oceánem a na severu a východě Atlantského oceánu; Severní Ameriky a Karibského moře ležet na severozápad. Obsahuje dvanáct suverénní státy Argentina, Bolívie, Brazílie, Chile, Kolumbie, Ekvádor, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay a Venezuela - a dvě nevládních oblastí - Francouzská Guyana, zámořské území Francie, a Falklandské ostrovy , britské zámořské území. Kromě toho mohou Trinidadu a Tobaga a theABC ostrovy Nizozemska také považován za část Jižní Ameriky.

Čtěte více Méně

1 Výsledky v Bezpečnost potravin, Jižní Amerika, Dálkové

Asturias Corporación Universitaria

Aby se snížilo riziko otravy potravinami a poskytly spotřebitelům bezpečné potraviny, potravinářský průmysl se zabýval prováděcími systémy a normami, které zaručují bezpe ... [+]

Diplom v oblasti bezpečnosti potravin

Aby se snížilo riziko otravy potravinami a poskytly spotřebitelům bezpečné potraviny, potravinářský průmysl se zabýval prováděcími systémy a normami, které zaručují bezpečnost potravin. Existuje řada praktických nástrojů, které vedou k zavedení, implementaci, udržování a zlepšování systémů řízení kvality, jako jsou systémy BPM, HACCP a bezpečnost potravin včetně auditorských technik ISO 22000. \ t : 2005

Diplom Potravinová bezpečnost s akreditací interního auditora pro potravinovou bezpečnost Univerzity Asturias a IEP umožní účastníkům rozvíjet dovednosti potřebné pro řízení těchto nástrojů v této oblasti znalostí.... [-]

Španělsko Madrid Kolumbie Bogotá
Leden 2020
španělština
Kombinované
120 hodiny
Online forma
Přečtěte si více v češtině