Přehled

Dodatečná kvalifikace pro dietní vaření je i již nebude omezeno na nemocnice nebo pečovatelských domech, ale nyní také na závodní stravování a prostoru restaurace s ohledem na zvýšení potravinové intolerance, alergie a nemoci speciální tarify jednoduchý nutností.

perspektivy

Školení pro dietní vaření CCI je další způsob, jak kuchaři, profesionály v oblasti domácí ekonomiky a výživy, tak i pro boční účastníky, s odbornou praxí, jak zvýšit svou atraktivitu pro trh práce.

dieta kuchaři

  • manager kuchyně v domovech důchodců, nemocnicích
  • manager kuchyně v závodních jídelnách, bufety
  • Vedoucí Dietetics v hotelových a restauračních podniků zvedl

Dieta kuchaři pracovat jako

  • dietitians
  • inspektoři potravinářské
  • food designer

Kurz je zaměřen na

  • Kuchaři dokončili odborné vzdělání
  • Kvalifikovaní a nekvalifikovaní pracovníci v prostoru kuchyně s nejméně 3 roky odpovídající praxe
  • Specialisté dokončil výcvik v profesní oblasti výživy a domácí ekonomiky spojené listem

obsah kurzu

State-certifikována a školení pro dietní vaření CCI je založen na přezkoumání předpisů a rámce obchodní komory Frankfurtu nad Mohanem a je charakterizován tím, zralý, orientované na odborné praxe o hudbě. Stejně jako všechny Poppe & Neumann-distančního vzdělávání je také samozřejmě dietní kuchař CCI určen k zaměstnání a odborné přípravě může být optimálně uspořádat.

Vzhledem k úzké spolupráci mezi DIHK (německá Chambers z průmyslu a obchodu) a německou Společností pro výživu (DGE) je úspěšné absolvování CCI tréninku zkoušku rovnocenné odborné přípravě na „nutričně vyškolený kuchař DGE“. Certifikát je možné žádat na DGE.

  • Základy výživy a organizační systém
  • Potraviny, složky potravin a trávicí trakt
  • Sacharidy, proteiny, tlustého střeva, močového traktu a potravin
  • Tuky, oběhový aparát, krevní oběh a úvod do dietetika
  • Vitamíny, imunitní systém, acidobazická rovnováha, diety
  • Nervový systém, hormony, snížení spotřeby energie, diabetická dieta, obilí
  • Minerály, nutriční biochemie, lipid snižující dietu a purin dieta
  • Tuky, oleje, koření a bylinky
  • Voda, alkohol, bílkovinné diety definované, mléko a mléčné výrobky
  • Aroma a fytochemikálie, tuků a metabolismu purinů
  • Kompletní výživa, elektrolytů definované diety, nápoje a jídlo plán rozvoje
  • Diety, žaludeční poruchy, výpočty nutriční hodnoty a živin citlivosti
  • Mateřská, slinivky břišní, jater a žlučníku
  • Gastroenterologické diety Cukrárna a zabezpečování jakosti
  • Děti a mládež výživa, tenké a tlusté střevo, ledviny a onemocnění srdce
  • Dieta specifické skupiny, specifické zdravotní stav, vzácné diety
  • Zabezpečování jakosti a hygieny

Zulassungssvoraussetzungen

Dokončil výcvik jako kuchař

Po úspěšném absolvování tréninku budete mít alespoň jeden rok relevantní praxe v době testování.

To znamená, že: Můžete začít ihned po tréninku s distančního vzdělávání, protože se pracuje při studiu dále a tak mají čas testování potřebné odborné zkušenosti.

Dokončí své vzdělání ve výživě / utility

Po úspěšném absolvování tréninku budete mít čas na zkoušení nejméně 2 roky odpovídající praxe.

To znamená, že: Můžete začít ihned po tréninku s distančního vzdělávání, protože se pracuje při studiu dále a tak mají čas testování potřebné odborné zkušenosti.

Bez dokončené odborného vzdělávání

Bez odborného výcviku budete mít čas na testování minimálně 5 let odpovídající praxe.

To znamená, že: Můžete začít s 3 roky odborné zkušenosti s dálkovým studiem Již proto, že pracují při studiu dále a tak mít čas na testování potřebné odborné zkušenosti.

Studie trvání a náklady

Organizace času

Distanční vzdělávání (24 měsíců)

V této fázi vašeho distančního vzdělávání obdržíte měsíční lekci. Kurz materiál vás připravit na zkoušku pro dietní vaření IHK.

Seminář (10 dní)

V desetidenní intenzifikace semináře budete plně připraveni na vaše teoretické a praktické zkoušky. Seminář končí v IHK písemnou zkouškou.

Ústní a praktická zkouška je obvykle asi o šest týdnů později místo.

základní

Vždy se můžete zaregistrovat - samozřejmě začíná každý měsíc na 1. nebo 15.

Poplatky za studium

Školné je € 149,00 měsíčně (celkové náklady € 3,576.00).

normální doba

Běžná lhůta pro kurzu je 24 měsíců.

Samozřejmě můžete - bez dodatečných nákladů - nebo zkrátit distanční vzdělávání individuálně a protáhnout. Závisí pouze na tom, kolik máte času se učit a samozřejmě skutečnost, že jsou splněny podmínky pro přijetí v době testování.

Financování a podpora

měsíční splátka

Na Poppe & Neumann platit školné v pohodlí měsíční sazby kurzu.

ušetřit daně

Můžete provést až do výše € 4,000.00 za rok pro školení u Poppe & Neumann daně jako výdajů souvisejících. K tomu budete mít na konci kalendářního roku, potvrzení o kompenzaci ze mzdy daňového období.

Bildungsscheck

Čelit hrozící nedostatek kvalifikovaných pracovníků, mnohé státy zahájily své vlastní finanční prostředky z Evropského sociálního fondu. Jako uznávané vzdělávací instituce, můžete mít prospěch z tohoto zvláštního grantu na náklady na vzdělávání.

Program se vyučuje na:
  • Němec

Zobraz 11 více kurzů z Hotelfernschule Poppe+Neumann »

Tento kurz je Online forma
Start Date
Říj 2019
Duration
24 měsíců
Denní studium
Price
3,576 EUR
Deadline
Podle místa
Podle data
Start Date
Říj 2019
End Date
Termín odevzdání přihlášek

Říj 2019

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date