Dieta vaření IHK

Všeobecné informace

Popis programu

Přehled

Dodatečná kvalifikace pro dietní vaření je i již nebude omezeno na nemocnice nebo pečovatelských domech, ale nyní také na závodní stravování a prostoru restaurace s ohledem na zvýšení potravinové intolerance, alergie a nemoci speciální tarify jednoduchý nutností.

perspektivy

Školení pro dietní vaření CCI je další způsob, jak kuchaři, profesionály v oblasti domácí ekonomiky a výživy, tak i pro boční účastníky, s odbornou praxí, jak zvýšit svou atraktivitu pro trh práce.

dieta kuchaři

  • manager kuchyně v domovech důchodců, nemocnicích
  • manager kuchyně v závodních jídelnách, bufety
  • Vedoucí Dietetics v hotelových a restauračních podniků zvedl

Dieta kuchaři pracovat jako

  • dietitians
  • inspektoři potravinářské
  • food designer

Kurz je zaměřen na

  • Kuchaři dokončili odborné vzdělání
  • Kvalifikovaní a nekvalifikovaní pracovníci v prostoru kuchyně s nejméně 3 roky odpovídající praxe
  • Specialisté dokončil výcvik v profesní oblasti výživy a domácí ekonomiky spojené listem

obsah kurzu

State-certifikována a školení pro dietní vaření CCI je založen na přezkoumání předpisů a rámce obchodní komory Frankfurtu nad Mohanem a je charakterizován tím, zralý, orientované na odborné praxe o hudbě. Stejně jako všechny Poppe & Neumann-distančního vzdělávání je také samozřejmě dietní kuchař CCI určen k zaměstnání a odborné přípravě může být optimálně uspořádat.

Vzhledem k úzké spolupráci mezi DIHK (německá Chambers z průmyslu a obchodu) a německou Společností pro výživu (DGE) je úspěšné absolvování CCI tréninku zkoušku rovnocenné odborné přípravě na „nutričně vyškolený kuchař DGE“. Certifikát je možné žádat na DGE.

  • Základy výživy a organizační systém
  • Potraviny, složky potravin a trávicí trakt
  • Sacharidy, proteiny, tlustého střeva, močového traktu a potravin
  • Tuky, oběhový aparát, krevní oběh a úvod do dietetika
  • Vitamíny, imunitní systém, acidobazická rovnováha, diety
  • Nervový systém, hormony, snížení spotřeby energie, diabetická dieta, obilí
  • Minerály, nutriční biochemie, lipid snižující dietu a purin dieta
  • Tuky, oleje, koření a bylinky
  • Voda, alkohol, bílkovinné diety definované, mléko a mléčné výrobky
  • Aroma a fytochemikálie, tuků a metabolismu purinů
  • Kompletní výživa, elektrolytů definované diety, nápoje a jídlo plán rozvoje
  • Diety, žaludeční poruchy, výpočty nutriční hodnoty a živin citlivosti
  • Mateřská, slinivky břišní, jater a žlučníku
  • Gastroenterologické diety Cukrárna a zabezpečování jakosti
  • Děti a mládež výživa, tenké a tlusté střevo, ledviny a onemocnění srdce
  • Dieta specifické skupiny, specifické zdravotní stav, vzácné diety
  • Zabezpečování jakosti a hygieny

Zulassungssvoraussetzungen

Dokončil výcvik jako kuchař

Po úspěšném absolvování tréninku budete mít alespoň jeden rok relevantní praxe v době testování.

To znamená, že: Můžete začít ihned po tréninku s distančního vzdělávání, protože se pracuje při studiu dále a tak mají čas testování potřebné odborné zkušenosti.

Dokončí své vzdělání ve výživě / utility

Po úspěšném absolvování tréninku budete mít čas na zkoušení nejméně 2 roky odpovídající praxe.

To znamená, že: Můžete začít ihned po tréninku s distančního vzdělávání, protože se pracuje při studiu dále a tak mají čas testování potřebné odborné zkušenosti.

Bez dokončené odborného vzdělávání

Bez odborného výcviku budete mít čas na testování minimálně 5 let odpovídající praxe.

To znamená, že: Můžete začít s 3 roky odborné zkušenosti s dálkovým studiem Již proto, že pracují při studiu dále a tak mít čas na testování potřebné odborné zkušenosti.

Studie trvání a náklady

Organizace času

Distanční vzdělávání (24 měsíců)

V této fázi vašeho distančního vzdělávání obdržíte měsíční lekci. Kurz materiál vás připravit na zkoušku pro dietní vaření IHK.

Seminář (10 dní)

V desetidenní intenzifikace semináře budete plně připraveni na vaše teoretické a praktické zkoušky. Seminář končí v IHK písemnou zkouškou.

Ústní a praktická zkouška je obvykle asi o šest týdnů později místo.

základní

Vždy se můžete zaregistrovat - samozřejmě začíná každý měsíc na 1. nebo 15.

Poplatky za studium

Školné je € 149,00 měsíčně (celkové náklady € 3,576.00).

normální doba

Běžná lhůta pro kurzu je 24 měsíců.

Samozřejmě můžete - bez dodatečných nákladů - nebo zkrátit distanční vzdělávání individuálně a protáhnout. Závisí pouze na tom, kolik máte času se učit a samozřejmě skutečnost, že jsou splněny podmínky pro přijetí v době testování.

Financování a podpora

měsíční splátka

Na Poppe & Neumann platit školné v pohodlí měsíční sazby kurzu.

ušetřit daně

Můžete provést až do výše € 4,000.00 za rok pro školení u Poppe & Neumann daně jako výdajů souvisejících. K tomu budete mít na konci kalendářního roku, potvrzení o kompenzaci ze mzdy daňového období.

Bildungsscheck

Čelit hrozící nedostatek kvalifikovaných pracovníků, mnohé státy zahájily své vlastní finanční prostředky z Evropského sociálního fondu. Jako uznávané vzdělávací instituce, můžete mít prospěch z tohoto zvláštního grantu na náklady na vzdělávání.

Poslední aktualizace Dub 2017

Informace o škole

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegu ... Čtěte více

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegung und der Systemgastronomie. Méně
Německo online