ONLINESTUDIES

Vydělávat bakalářský titul je vzdělávací milník, že mnoho studentů touží. I když to může trvat čtyři roky na dokončení bakalářského programu, výhody získané při získávání odborné kvalifikace, jakož i koncentrované znalosti v určité oblasti může trvat celý život.

Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy může vést k významným objevům v potravinářské technologii, stejně jako při výrobě a udržení zdravého zásobování potravinami.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

1 Výsledky v Technologie potravin, Evropa Filter

Bakalářské ve výživě a kulinářské umění

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Bakalář
<
Denní studium
<
Kombinované studium
Angličtina
Online forma

Na konci bakalář v oboru výživy a kulinářské umění (Management Service Food) studijního programu absolventi se očekává, že spojit teorii s praxí a zobrazí dobré znalosti výživ ...

Čtěte více