close

Filtry

Zobrazit výsledky

Vydělávat bakalářský titul je vzdělávací milník, že mnoho studentů touží. I když to může trvat čtyři roky na dokončení bakalářského programu, výhody získané při získávání odborné kvalifikace, jakož i koncentrované znalosti v určité oblasti může trvat celý život. Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé… Čtěte více

Vydělávat bakalářský titul je vzdělávací milník, že mnoho studentů touží. I když to může trvat čtyři roky na dokončení bakalářského programu, výhody získané při získávání odborné kvalifikace, jakož i koncentrované znalosti v určité oblasti může trvat celý život.

Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy může vést k významným objevům v potravinářské technologii, stejně jako při výrobě a udržení zdravého zásobování potravinami.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

Méně
Související studijní obory
arrow_drop_up arrow_drop_down
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Curych, Švýcarsko

Na konci bakalář v oboru výživy a kulinářské umění (Management Service Food) studijního programu absolventi se očekává, že spojit teorii s praxí a zobrazí dobré znalosti výživ ... +

Na konci bakalář v oboru výživy a kulinářské umění (Management Service Food) studijního programu absolventi se očekává, že spojit teorii s praxí a zobrazí dobré znalosti výživy a kulinářského umění (Food Service Management) pro správu průmyslu. -
Bakalář
Denní studium
Kombinované studium
Angličtina
Online forma