Certifikát inspektora bezpečnosti potravin (maloobchod)
Australian Institute Of Accreditation
Klíčová informace
Umístění kampusu
Burwood, Austrálie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Dálkové studium
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Jan 2024
Úvod
Tato jednotka pokrývá veškeré požadavky na pozici supervizora bezpečnosti potravin v maloobchodě. Tento kurz se zaměřuje na to, co je zásadní pro implementaci bezpečných postupů při manipulaci s potravinami a jejich skladování a programu bezpečnosti potravin v prostředí maloobchodních potravin.
Tento kurz se zabývá tím, jak testovat a napravovat případná porušení bezpečnosti potravin, porozumět tomu, jak bezpečně zlikvidovat odpad a kontaminované zboží, a udržovat osobní hygienu způsobem odpovídajícím pracovišti. To zahrnuje vědět, co dělat a co nedělat v případě nemoci. Tento kurz se vztahuje na přední servisní personál zapojený do přípravy, vystavování a prodeje maloobchodních potravin.