Keystone logo
Kontaktujte školy přímo – porovnejte 5 Online Programy v Řízení stravovacích služeb 2023

5 Online Programy v Řízení stravovacích služeb 2023

Přehled

Co je řízení potravinových služeb?
Food Service Management je podnikání provozování restaurací a dalších podniků souvisejících s potravinami. Zahrnuje vše od plánování a rozpočtování až po objednávání dodávek a řízení zaměstnanců. Food Service Management je náročná a obohacující kariérní volba pro ty, kteří mají vášeň pro jídlo a zákaznický servis.

Co mohu dělat s titulem v oboru Řízení potravinářských služeb?
Titul v řízení potravinářských služeb může vést k kariéře v potravinářském průmyslu, práci v restauracích, cateringových společnostech nebo jiných potravinářských podnicích. S titulem v oboru řízení potravinářských služeb, budete mít znalosti pro řízení potravinářských služeb podnikání od začátku do konce. Naučíte se dovednosti být zodpovědní za vše od rozpočtování a plánování menu. objednávání dodávek a řídících pracovníků.

Jaké typy titulů řízení stravovacích služeb existují?
Existuje mnoho různých typů titulů řízení stravovacích služeb, od přidružených titulů po bakalářské tituly a dále. Každý typ titulu vám poskytne různé znalosti a dovednosti, které vám pomohou uspět v potravinářském průmyslu. Stupně přidružených pracovníků v oblasti řízení potravinářských služeb obvykle trvají dva roky, než dokončí, a poskytují vám základy provozování potravinářských služeb. Bakalářské tituly v oboru řízení potravinářských služeb obvykle trvají čtyři roky, než dokončí, a poskytnout vám hlubší znalosti o potravinářském průmyslu. K dispozici jsou také magisterské tituly v oblasti řízení potravinářských služeb, jejichž dokončení může trvat dva až tři roky. Tyto programy vám poskytují nejpokročilejší znalosti a dovednosti, které vám pomohou uspět v potravinářském průmyslu.

Co budu studovat během studia řízení stravovací služby?
Během studia řízení stravovacích služeb budete studovat různé předměty související s potravinářským průmyslem. Dozvíte se o řízení podniku, bezpečnosti potravin, výživě a plánování menu. Praktické zkušenosti získáte také prostřednictvím stáží nebo jiných praktických příležitostí. Na konci studijního programu budete mít znalosti a dovednosti potřebné k úspěšnému řízení podnikání v oblasti stravovací služby.

Přečtěte si více

Filtry

  • Turismus a pohostinství
  • Pohostinství
  • Řízení stravovacích služeb
Studijní obory
  • Turismus a pohostinství (5)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát